Zákaz trash-talku v American Top Teamu. Bude si Covington hledat nové angažmá?

Zákaz trash-talku v American Top Teamu. Bude si Covington hledat nové angažmá? Colby Covington | zdroj: Profimedia

Roztržky mezi bojovníky amerického MMA klubu došly tak daleko, že jeho šéf musel přijít s nekompromisním pravidlem proti trash-talku.

 

V American Top Teamu trénuje mnoho známých bojovníků, v poslední době však úspěchy tohoto klubu mediálně zastiňují roztržky mezi jednotlivými týmovými kolegy. Jejich původce většinou bývá neblaze proslulý Colby Covington. Ten sice před pár dny všechny překvapil, když se omluvil. Avšak hned záhy se opět pustil do bývalé šampionky Joanny Jedrzejczyk, která v ATT také trénuje.

Možná kvůli tomu teď majitel ATT Dan Lambert zavedl pravidlo, které netoleruje "trash-talk" mezi členy jeho stáje. Kdokoliv ho prý poruší, bude si muset hledat nový klub. Jedinou výjimkou je případně domluvený zápas mezi dvěma týmovými kolegy, který je podle Lamberta potřeba nějak promovat.

Není se čemu divit, protože verbální urážky ze strany Covingtona byly často za hranou a třeba Dustin Poirier a Jorge Masvidal se nechali slyšet, že jestli ho potkají v gymu, dojde ke rvačce. Taková situace samozřejmě není ideální a narušuje atmosféru v gymu. Lambert přiznal, že je to hlavně jeho chyba.

"Myslím, že částečně je to tím, že jsem strašný fanoušek profesionálního wrestlingu, svým způsobem se mi líbí to promování a trash-talk. Takže za to můžu já, podělal jsem to. Neměl jsem to nikdy nechat dojít do toho bodu."

Nové pravidlo prý bude nekompromisní a slibuje si od něj, že pomůže snížit napětí v gymu. "Nežádám nikoho, aby trénoval s někým, koho nemá rád. Tenhle gym je obrovský," dodává. Je přitom přesvědčen, že Colby to pochopí a v jeho týmu zůstane. "Když se s vámi rozejde váš kluk nebo holka, tak vám máma řekne, že v moři je spousta jiných ryb. Stejně tak je spousta lidí mimo náš gym, do kterých se Colby může navážet."

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články