„Měl by se poklonit a omluvit se,“ požaduje Joanna po Covingtonovi

„Měl by se poklonit a omluvit se,“ požaduje Joanna po Covingtonovi zdroj: Profimedia

Colby Covington dokázal naštvat nejen své soupeře, ale i své týmové koloegy. Mezi nimi také Joannu Jedrzejczyk.

 

Colby Covington je pravděpodobně nejméně oblíbeným bojovníkem napříč UFC, a to nejen v očích fanoušků, ale i ostatních zápasníků. Kapitán American Top Teamu, kde trénují nejlepší světoví bojovníci, má spory s půlkou welterové divize a v minulosti se opřel i do bývalé šampionky Joanny Jedrzejczyk.

„Chaos“, jak si Colby nechává říkat, měl spory s Dustinem Poirierem i Jorge Masvidalem a v loňském roce nevynechal ani polskou bývalou šampionku. Joanna se do křížku s Covingtonem dostala v loni v říjnu před jejím duelem s Michelle Waterson a výsledkem bylo, že Joanna v titulovém zápase welterové váhy držela palce Kamaru Usmanovi a doufala, že Colby dostane na zadek.

Colby Covington zdroj: Profimedia

Nyní Jedrzejczyk prozradila, že Covington je zpátky v tréninku, ale osobně s ním zatím nemluvila. Každopádně prozradila, že po Colbym požaduje omluvu, za slova, která prohlásil.

V show Ariela Helwaniho polská bojovnice řekla: „Měl by se poklonit královně a omluvit se. Colby by měl mít více respektu k jeho týmovým parťákům a ženám všeobecně. Měl by se naučit, jak říct: Ahoj, omlouvám se, nemyslel jsem to tak.“

Detaily jejich vzájemného rozhovoru neznáme, ale pravděpodobně se týká Colbyho vyjádření na adresu týmových spoluhráčů, které Covington urážel a neprojevil jim dostatečný respekt.

„Zastupujeme jeden tým, reprezentujeme stejné barvy a měli bychom spolupracovat. Musíte své tréninkové partnery podporovat, ať je máte rádi, nebo ne.“ prohlásila Joanna v říjnu loňského roku.

Bývalá šampionka slámové váhy se připravuje na nadcházející titulový zápas s Weili Zhang na turnaji UFC 248. Její plán je získat zpět ztracený titul a poté ho obhájit proti Rose Namajunas a dokončit společnou trilogii. Namajunas totiž dokázala Joannu dvakrát porazit - na turnaji UFC 217 jí uštědřila tvrdé KO v prvním kole a v odvetě vyhrála jednomyslným rozhodnutím na body. Bývalá šampionka má smělé plány, ale porazit čínský zázrak nebude nic jednoduchého a Joannu čeká opravdu náročný úkol.

Zdroje:  BJPenn.com

Nejnovější články