Woodley nemá s Covingtonem slitování: "Za vše si může sám"

Woodley nemá s Covingtonem slitování: "Za vše si může sám" Tyron Woodley, UFC 235 | zdroj: Profimedia

Covington nejspíš nenastoupí ani ke třetímu titulovému zápasu a to už přestalo bavit Tyrona Woodleyho.

 

Colby Covington mohl mít další šanci bojovat o titul, ale vypadá to, že nakonec Kamaru Usmana nevyzve a že celá záležitost šla k ledu. To si myslí i bývalý šampion welterové váhy Tyron Woodley. Tomu se především nelíbí tisíce výmluv, které Covingtona po jeho velkohubých prohlášeních doprovázejí a myslí si, že je za to vše odpovědný jen on sám.

"Colby je skvělý v mluvení, ale v samotných činech už ne,"odpověděl Woodley na dotaz jednoho z fanoušků. "Vím, že to lidé říkají o mně, ale on je v tomhle naprostý pitomec. Vymluvil se už ze tří titulových zápasů. Měl se mnou bojovat před tím, než jsem se utkal s Tillem, vykašlal se na to. Pak měl bojovat zase se mnou, než sem bojoval s Usmanem a vykašlal se na to znovu. Můžete si úplně lehce spočítat, co se stalo s jeho zápasem proti Usmanovi."

Woodley, který od března, kdy ztratil svůj šampionský pás právě proti Kamaru Usmanovi, i vinou zraněné ruky nebojoval. Ke Covingtonovi cítí za jeho chování celkem velký odpor, ale stále by se nebránil jejich konfrontaci.  Jeho cílem je teď ale především zisk ztraceného titulu.  

"Upřímně, není to tak, že bych ho (Covingtona) nenáviděl.  Nenávist je velice silné slovo a není nikdo, koho bych nenáviděl. Ale rozhodně ho nemám rád. I kdyby hořel, nevymočil bych se na něj. Mým cílem teď je dostat zpátky svůj pás, takže Usman je teď mojí nejvyšší prioritou. Ale kdyby chtěl Colby dostat na prdel, můžu mu naložit taky."

Zdroje:  MMA Fighting , tisková zpráva

Nejnovější články