Tyron Woodley se chce vrátit na vrchol a tak uvažuje o tréninku se zlými bratry Diazovými

Tyron Woodley se chce vrátit na vrchol a tak uvažuje o tréninku se zlými bratry Diazovými Tyron Woodley, UFC 235 | zdroj: Profimedia

Posílil by tak svůj tréninkový tým ve kterém má už teď velká jména.

Bývalý šampion welterové váhy Tyron Woodley rozhodně nevzdal svoji touhu po znovuzískání titulového pásu a snaží se pro to udělat vše. Nedávno tak začal trénovat v montrealském Tristar Gymu s dalším bývalým šampionem a veteránem Georgesem St-Pierrem a hledá další tréninkové partnery.

Tento týden uspořádal živý stream na svém facebookovém profilu, kde odpovídal na otázky svých fanoušků a jednomu z nich potvrdil, že uvažuje o trénování s bratry Diazovými.

"Kdysi jsem chtěl fakt hodně bojovat s Natem (Diazem). Ne proto, že bych si myslel, že je slabší, nebo že bych chtěl využít jeho popularity. Myslel jsem si, že Nate je prostě tvrďák, stejně jako jsem si to myslel o GSP, o Bispingovi nebo o Carlosovi Conditovi."

"Proto jsem s ním chtěl bojovat. Ale nyní už jsem v pozici, kdy mi konfrontace s ním nedává úplně smysl. Spíš přemýšlím, že oba dva bratry oslovím, aby se mnou trénovali. Už teď trénuji s GSP a začal jsem také s Firasem Zahabim. Nebylo by špatné trénovat i s Natem nebo Nickem."

Woodley evidentně neponechává nic náhodě. Kamaru Usman mu sice titulový pás sebral a s Robbie Lawlerem nakonec nebojoval kvůli zranění. To ovšem neznamená, že by něco vzdal a že by se nechtěl vrátit na nejvyšší příčku.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články