Kdysi nezastavitelný Robbie Lawler je na rozcestí: "Musím vymyslet nový plán"

Kdysi nezastavitelný Robbie Lawler je na rozcestí: "Musím vymyslet nový plán" zdroj: Profimedia

Robbie Lawler si je vědom v čem chyboval a chystá se zlepšit. 

Robbie Lawler podlehl o víkendu Colbymu Covingtonovi sice až na body, ale dá se říct, že si ani neškrtl a přišel o možnost titulového zápasu proti Kamaru Usmanovi (náš článek). V zákulisí pak také vypadal při rozhovoru pěkně pomláceně.

"Colby odvedl fakt dobrou práci," řekl Lawler. "Já jsem prostě nebyl dost dobrý. Přitom jsem tempo měl slušné a i moje tělo se cítilo dobře. Musím se vrátit na začátek a vymyslet nový plán, protože prostějsou některé věci ve kterých se musím stát silnějším a zlepšit se."

Zápas zdobil také enormně vysoký počet Covingtonových úderů, který se zastavil na čísle 534. Lawler tomu ale nevěnuje tolik pozornosti a zaměřuje se především na to, co předvedl on sám. "Jen sem se snažil uhýbat a uhýbat. Takovým věcem jako je číslo úderů pak nevěnujete pozornost. Nepočítáte je. Je fakt že jel v ukrutném tempu a udržoval si dobrou rychlost. Ale to je jen část hry."

"Já se zase cítil dobře při pohybu po oktagonu. Moje obrana takedownů byla myslím taky dost dobrá. To samé zvedání se ze země. To jsou věci na kterých chci pracovat a stavět na nich. Všechno je to jenom o tom, vycházet z těchto zkušeností. Někdo by mohl mít pocit, že neříkám pravdu, ale tyhle věci byly to nejlepší, co jsem mohl předvést a můžu z toho dál růst."

Zdroje:  YouTube MMA Junkie , tisková zpráva

Nejnovější články