Opět rozruch kolem Covingtona, tentokrát narušil i průběh zápasu

Opět rozruch kolem Covingtona, tentokrát narušil i průběh zápasu Colby Covington | zdroj: Profimedia

Covington se jako divák zúčastnil posledního turnaje UFC a rozhodně se neschovával.

Máme za sebou velký víkendový turnaj UFC s číslem 241, který splnil očekávání a nabídl epické bitvy. Hvězdy UFC nebyly pouze v oktagonu, ale také v hledišti. A jedna z nich se na sebe snažila jako vždy upoutat velikou pozornost. Colby Covington.

Už při příchodu do Honda Center si vysloužil slušnou dávku bučení a Trumpova červená kšiltovka s nápisem "Udělejme Ameriku znovu lepší," kterou měl na hlavě, pozitivní náladě diváku úplně nepřidala. Sám Dana White přiznal, jak těžké bylo Covingtona vůbec někam usadit, a to jak kvůli publiku, tak kvůli ostatním fighterům.

"Všichni. kteří kolem něj seděli, s ním někdy bojovali," řekl White na pozápasové tiskové konferenci. "Asi padesátkrát za mnou byla bezpečnostní služba, ať ho nechám odvést nebo ať ho přesadím. A já jsem řekl:´Ne, každý se musí chovat jako profesionál, protože já pro něj v celé budově nemám další místo.´"

Zápas z hlavní karty dokonce narušilo zmíněné bučení na provokujícího Covingtona, který pro změnu provokoval diváky. Fighteři se před třetím kolem rozhlíželi, proč se na ně najednou bučí, dokud neuviděli, že to není kvůli nim. Jisté díky pozápasové konferenci také je, že Kamaru Usman bude jeho dalším soupeřem a vše se uskuteční do konce roku, což potvrdil i Dana White.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články