„Chtěl bych se tak trochu omluvit,“ překvapil všechny Colby Covington

„Chtěl bych se tak trochu omluvit,“ překvapil všechny Colby Covington zdroj: Profimedia

Colby Covington se asi poprvé v životě omluvil za své urážky.

Pokud hledáte nejneoblíbenějšího bojovníka MMA, tak dokážeme téměř jistě uhodnout jednoho z kandidátu. Colby Covington. Tento fighter si proti sobě díky svým velkohubým a nevybíravým prohlášením poštval řadu fanoušků.  Svými trash-talky zašel až tak daleko, že vytočil i několik kolegů z American Top Teamu, ve kterém ostatně sám trénuje.

Jeho hádky s Dustinem Poirierem, do kterého se pouští zřejmě nejčastěji, už jsou na běžném pořádku. O to více všechny překvapilo, že se Colby dokáže také omluvit. V pondělí večer sice ještě pro ESPN tvrdil, že by se před ním měl dát Dustin mimo gym na útěk, ale hned následující den vzal svá slova zpět, protože nedodržel slib, který dal Danu Lambertovi, šéfovi týmu. Údajně se prý zavázal, že nebude tak hrubý a negativní vůči ostatním.

„Chtěl bych se tak trochu omluvit,“ řekl Covington pro Submission Radio. „Včera jsem to přepísknul.  Musím být víc chlap a přiznat si, že jsem udělal chybu a porušil slib, který jsem dal Danu Lambertovi. Velmi se stydím za to, co jsem provedl. Včera mě rozhodili s otázkou na Dustina a já teď lituji toho, co jsem řekl. Nechtěl jsem na něj být takhle ostrý.“

„Je to týmový kolega a také je to můj přítel a už mezi sebou nemáme žádné spory. Je to práce, a je potřeba, aby v American Top Teamu bylo vše v klidu. Nechci si dělat další problémy. Chci to prostě přejít. On je stejně jiná váhová kategorie a já se musím zaměřit na to, co mě čeká a co je důležitě. A to je „Marty Fakenewsman (Kamaru Usman), „Journeyman“ Jorge Masvidal nebo „Tyquil“ Woodley,“ zakončil Covington svojí nečekanou omluvu klasickými urážlivými přezdívkami svých potencionálních soupeřů.

Covington si tak alespoň trochu napravil svojí reputaci člověka, který urazí kohokoliv a kdykoliv.  Jeho útočné řeči totiž opravdu nejsou jenom veřejný postoj. Jde o vážné věci, což potvrdila v nedávné době například Joanna Jedrzejczyk, která by byla ráda kdyby se Colby omluvil i za další věci (náš článek).

Zdroje:  YouTube Submission Radio

Nejnovější články