Usman odpovídá Masvidalovi: Já jsem ten, kdo láme kosti!

Usman odpovídá Masvidalovi: Já jsem ten, kdo láme kosti! Kamaru Usman na UFC 245. | zdroj: Profimedia

Schyluje se k zápasu Usman vs. Masvidal? Bojovníci se popichují na sociálních sítích.

Kamaru Usman a Jorge Masvidal začínají promovat svůj potencionální zápas. Kamaru obhájil titul na UFC 245, když v pátém kole ukončil Colby Covingtona a dokonce mu v zápase přelomil čelist. Zápasník roku 2019, Jorge Masvidal čekal na výsledek zápasu McGregor vs. Cerrone, ale nyní otočil a zaměřil svůj pohled na mistrovský titul.

V show Ariela Helwani Masvidal prohlásil: „Při rozbíjení Usmanovy tváře, bych měl větší radost, než ničit Conora. Radoval bych se jako malé dítě, které o Vánocích otevírá dárky pod stromečkem, pokud by Usman byl tím týpkem, kterého bych pokřtil.“

Africký šampion přišel záhy s odpovědí na svých sociálních sítích, kde sdílel svou fotku s velkým a zářivým úsměvem se slovy: „Ten výraz, když někdo tvrdí, že někomu rozbije obličej. Všichni víme, kdo v divizi láme kosti.“ Reagoval Usman a narážel na svůj zápas s Covingtonem, kterému ve třetím kole zlomil čelist.

Můžeme jen těžko odhadovat, jak se situace ve welterové váze vyvine. Máme několik adeptů na titulový zápas, ale po příchodu Conora se vše změnilo a zápasit s irským králem chce snad každý bojovník. Vše ale nasvědčuje tomu, že přeci jenom zvítězí sportovní stránka a uvidíme duel šampiona z Nigérie proti nejlepšímu zápasníkovi loňského roku, Jorge Masvidalovi.

Zdroje:  BJPenn.com

Nejnovější články