Zápasit s Conorem? "Hrozně bych ho zbil," říká Kamaru Usman

Zápasit s Conorem? "Hrozně bych ho zbil," říká Kamaru Usman zdroj: Profimedia

První africký šampion v UFC nedává Conorovi McGregorovi žádnou šanci a vzkazuje mu, ať si stoupne do řady.

Šampion welterové divize „Nigerijská noční můra“ Kamaru Usman miluje velké výzvy. Poté, co zdemoloval Colby Covingtona ve své první titulové obhajobě, hledá dalšího soupeře. Největší světová MMA star – Conor McGregor rozvířil vody welterové váhy a Usman je samozřejmě potenciálním soupeřem.

Kamaru Usman si je vědom své síly a dovedností a Conora McGregora se rozhodně nebojí. „V zápase se může stát úplně všechno, boj je boj, ale myslím, že bych mu ublížil. Hodně ublížil!“

McGregora čeká souboj s Cowboyem Cerronem ve váze do 77 kilogramů. Conor je bývalý dvojnásobný šampion a touží přidat do sbírky třetí šampionský pás. Sice zatím Cowboye neporazil, ale už míří na nejvyšší příčky. Jak všichni víme, McGregorovi sebevědomí rozhodně nechybí.

„Usmana rád sleduji, stejně tak Colbyho. Jsem otevřený všem nabídkám ve welterové váze,“ říká McGregor.

Usman v další obhajobě patrně narazí na Jorge Masvidala, který si titulovou šanci zaslouží, jako nikdo jiný. Conor naposledy bojoval s Khabibem a dopadl jako všichni ostatní. Na Usmana dojem neudělal, i když jako jediný sebral Khabibovi jedno kolo.

„Všichni jsme viděli, co mu Khabib udělal. Po tom zápase si musel dát dlouho pauzu. Teď si představte, že bude zápasit se mnou. Ukončil by kariéru,“ řekl rodák z Nigérie.

Kamaru je v UFC neporažen a drží sérii patnácti výher v řadě. McGregor je zajímavý soupeř pro každého bojovníka, protože dokáže vydělat spousty peněz. Usman, ale touží budovat svůj odkaz a bojovat s těmi nejlepšími:

„Bojovat s Conorem teď nedává smysl. Jistě, pokud přijde do mé divize a porazí několik vysoce postavených bojovníků, tak se můžeme bavit, ale zatím to není na pořadu dne“.

 

 

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články