McGregor má skvělou formu a na válku s Kovbojem je připraven

McGregor má skvělou formu a na válku s Kovbojem je připraven zdroj: Profimedia

Trenér Conora McGregora, John Kavanagh, říká, že jeho svěřenec je připravený jak nikdy předtím.

Už 18. ledna se uskuteční zápas Conora McGregora proti Donaldu Cerronovi a podle všeho Conor nelenil a je na zápas dobře připraven. John Kavanagh, trenér Conora McGregora, který jej trénoval od samého počátku, nedávno vypustil do světa, že Conor má skvělou formu, a že diváci se mají na co těšit:

„1. ledna jsme měli poslední těžký sparring před odjezdem do Vegas. Můžu upřímně říct, že tohle je nejlepší Conor, jakého jsem kdy viděl a to jsem si ještě 6 měsíců zpátky nebyl jistý, že to bude možné. Máte se doopravdy na co těšit. Já jsem rád, že budu mít dobré sedadlo.“

Conor měl dlouhou pauzu a v oktagonu jsme jej neviděli od října 2018, kdy prohrál se současným šampionem lehké váhy, Khabibem Nurmagomedovem. Už za 2 týdny jej čeká comeback proti nebezpečnému Donaldu „Cowboyovi“ Cerronemu. Zápas by se měl uskutečnit ve welterové váze, tedy pod 77 kg a vypadá to, že Conor si nechal na tento zápas narůst pár svalů. McGregor totiž nedávno zveřejnil fotografii na svém instagramu a vypadá větší a nebezpečnější než kdy předtím. Je jen těžké si představit, že tenhle „řízek“ kdysi nastupoval v pérové váze do 66 kg.

Conor má do zápasu určitě velkou motivaci, podle Prezidenta UFC, Dana Whitea, by totiž v případě vítězství nad „Cowboyem“ získal šanci na zápas o titul v lehké váze. Mnoha zápasníkům, včele s Justinem Gaethjem se to moc nelíbí a dávají to hlasitě najevo, ale asi s tím nic moc nezmůžou.

McGregor nevyhrál zápas už přes 3 roky a výhra proti „Cowboyovi“ by se mu docela hodila. Nebude to mít ale lehké, „Cowboy“ je elitní bojovník a má skvělý postoj, který je rovněž doménou McGregora. Můžeme se tak těšit na velice zajímavý zápas. Jestli má Conor zpátky svůj hlad po vítězství a jestli je skutečně v životní formě, se ale přesvědčíme až v samotném zápase.

 

Zdroje:  MMA Fighting

Nejnovější články