Z videa, které láká na zápas McGregora s Cerronem běhá mráz po zádech

Z videa, které láká na zápas McGregora s Cerronem běhá mráz po zádech Conor McGregor | zdroj: Profimedia

Napjatě očekávaný duel mezi oběma legendami je až v lednu, ale už teď můžete ochutnat atmosféru a podívat se na promo, které vydalo UFC.

Conor „The Notorious“ McGregor se po dlouhé době vrací do oktagonu a přivítá jej v něm Donald „Cowboy“ Cerrone. Bitva legend se jako hlavní zápas večera uskuteční v rámci turnaje UFC 246, 18. ledna v Las Vegas. Oba borci se potkají ve welterové váza (do 77 kg), kde se oba cítí dobře a nemusí tolik hubnout.

McGregor se nesmazatelně zapsal do historie, když se stal prvním šampionem, který ovládl dvě váhové divize najednou. Předvádí atraktivní zápasy, má skvělý boxing, neskutečnou rychlost a přesnost v úderech a na svůj levý direkt by měl mít zbrojní průkaz

Cerrone, jeho soupeř, je bojovníkem, který už má v své místo v „Hall of Fame“ taky jisté. V UFC drží nespočet rekordů – Nejvíce výher v historii (23), nejvíce ukončení zápasů (16), nejvíce bonusů za zápas (18), nejvíce knockdownů (20). Jedná se o elitního zabijáka, který už v oktagonu zažil snad úplně všechno a u žádného z jeho zápasu se rozhodně nudit nebudete.

UFC svá proma na velké zápasy umí udělat skvěle a tato upoutávka není výjimkou. Těšíte se? My taky!

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články