Usman s Masvidalem se málem porvali. Vypadá to, že máme zaděláno na další zajímavý zápas

Usman s Masvidalem se málem porvali. Vypadá to, že máme zaděláno na další zajímavý zápas zdroj: Profimedia

Oba bojovníci na sebe pořádně štěkali. Budou mít možnost vyříkat si to v oktagonu?

Rivalita mezi současným šampionem welterové divize, Kamaru Usmanem a vyzyvatelem Jorgem Masvidalem je dost známá. Oba se moc v lásce nemají a hlavně Masvidal několikrát prohlásil, že by ho vysloveně těšilo, kdyby Usmanovi mohl trochu změnit vizáž svými pěstmi. Pravděpodobně se dříve či později jejich vzájemného zápasu dočkáme, ale příchod Conora McGregora a jeho vítězství na Cowboyem Cerronem pořádně zamíchalo welterovou divizí a je velice těžké předvídat, kdo s kým teď nakonec bude zápasit.

Jorge Masvidal je však ve velice dobré pozici. Díky svému knockoutu, který dal Benu Askrenovi za 6 vteřin zápasu a v kombinaci s jeho gangsterským charismatem a výhrou nad Natem Diazem, se z něj stal jeden z nejoblíbenějších bojovníků UFC. Je dokonce mnohem populárnější než šampion Usman a může si tak vybírat soupeře. Podle jeho slov by raději zápasil s Conorem, kvůli penězům, které by za zápas s ním dostal, ale „přinejhorším“ se spokojí s titulovým zápasem proti Usmanovi.

A právě zápas proti Usmanovi zrovna dostal reálnějších rozměrů. Oba borci se totiž náhodou potkali u příležitosti nadcházejícího Superbowlu a málem se do sebe pustili. Masvidal totiž namířil prsty na Usmana a začal po něm imaginárně střílet.

„Udělej něco, udělej něco,“ opakoval Usman. „Jo, zabiju tě, nakopu ti zadek,“ odvětil mu Masvidal.
„Pořád jenom mluvíš, udělej něco“ reagoval Usman. „Ne, nebudu tě tady ztrapňovat, ty srabe,“ odpověděl Masvidal.

Zatímco Masvidal nejspíše čeká na vyjádření McGregora, jestli by měl o zápas s ním zájem, Usman se zápasu s Masvidalem nebrání a čeká až se mu vyléčí zranění ruky. Pokud ale jejich vzájemný zápas dosud neměl pořádný náboj, tak teď jej dostal a vypadá to, že jestli se spolu oba borci skutečně utkají, bude to pořádná válka.

Na celou strkanici se můžete podívat tady:

 

Zdroje:  Combat Haven

Nejnovější články