Dvailishvili si došlápl na drzého fanouška v hledišti UFC, zastavit ho musela ostraha

Dvailishvili si došlápl na drzého fanouška v hledišti UFC, zastavit ho musela ostraha Merab Dvalishvili | zdroj: Profimedia

Bojovníci mívají horké hlavy a tak by si fanoušci měli dvakrát rozmyslet, co na ně budou pokřikovat. Nechybělo moc a během víkendového turnaje došlo k osobní konfrontaci mezi jedním "hrdinou" z davu a Merabem Dvalishvilim.

Merab Dvalishvili se po posledním vítězství, už devátým v řadě, dostal do paradoxní situace. Šéfové by ho totiž rádi viděli bojovat o titul, jenže ten drží jeho kamarád Aljamain Sterling. A Gruzínec s ním bojovat nehodlá, což ne všichni chápou. Dana White už se nechal slyšet, že pokud na bratrovražedný souboj nekývne, udělá velkou chybu.

Toho se chytil také jeden z fanoušků, a když v hledišti uplynulého turnaje v San Antoniu oba bojovníky zahlédl, začal na ně neomaleně pokřikovat, že by se spolu měli utkat, protože to lidi chtějí vidět. Zřejmě se cítil být na ochozu za zábradlím v bezpečí, jenže nepočítal s tím, že Dvalishvili je muž činu. Gruzínský tvrďák totiž neváhal a začal šplhat nahoru, aby "fanouškovi" z očí do očí vysvětlil, jak se má chovat. Ostraha mu v tom ale nakonec zabránila, a tak se mu anonymní muž vysmál na sociálních sítích, kde zveřejnil video s komentářem, že vystartoval na špatného chlapa a brzy se v kleci bude muset poměřit se Sterlingem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený BJJ World (@bjj.worldtv)

Je to paradoxní situace. Dvalishviliho wrestlerský styl nepatří mezi nejatraktivnější a za normálních okolností by pravděpodobně po titulovém zápase jen marně volal a argumentoval dlouhou sérií vítězství (podobně jako Islam Makhachev či Beneil Dariush), obzvlášť v divizi, kde o kvalitní bojovníky není vůbec nouze. Souboj dvou kamarádů má ale v očích šéfa UFC marketingový potenciál, nebo by zápasem rád ukázal, že šampionský pás a peníze mají větší hodnotu než kamarádství.

Pravděpodobným řešením situace je, že pokud Sterling titul v souboji s Henrym Cejudem obhájí, přesune se následně do vyšší váhové kategorie a svému týmovému parťákovi vyklidí pole. Dvalishvili zatím dostal výzvu od Coryho Sandhagena, který o víkendu porazil Marlona Veru. Tu přijal, takže žádné vyčkávání nehrozí.

Zdroje:  Twitter

Nejnovější články