Eddie Alvarez je přesvědčený, že by McGregor Justina Gaethjeho bez problému knockoutoval

Eddie Alvarez je přesvědčený, že by McGregor Justina Gaethjeho bez problému knockoutoval Eddie Alvarez si proti McGregorovi doslova ani neškrtl. | zdroj: Profimedia

Eddie Alvarez je jedním z mála lidí, kteří měli tu čest poměřit síly s oběma známými bojovníky. Jako jasného favorita vidí Conora.

 

Eddie "Underground King" Alvarez zažil vrchol své kariéry v roce 2016, když porazil Rafaela dos Anjose a stal se šampionem lehké váhy. Na špici se však neudržel dlouho, protože hned v následujícím zápase ho doslova deklasoval dobře známý Conor McGregor. V jednom z dalších zápasů se pak utkal také s Justinem Gaethjem, kterého knockoutoval. Dává tedy smysl, že jako favorita potenciálního zápasu vidí spíše irskou superstar.

"Myslím, že to bude KO. I já jsem byl schopný Gaethjeho docela trefovat a viděli jste, že ho trochu přeboxovával i Dustin Poirier," nabídl svůj názor bývalý šampion, který nyní působí v asijské organizaci ONE Championship. 

"Kdybych si myslel, že využije boj na zemi, vezme tam Conora, navalí ho na klec a bude dělat to, co Khabib nebo to, co jsem plánoval já, tak bych řekl, že si Justin proti Conorovi povede opravdu dobře. Ale pokud bude bojovat jen ve stoje, což si myslím, že bude, tak tam dělá až moc chyb, kterých Conor využije."

Alvarez vs Gaethje Alvarez si s Gaethjem poradil | zdroj: Profimedia

Kromě Alvareze s Gaethjem a McGregorem sdíleli oktagon ještě dva další bojovníci. Donald "Cowboy" Cerrone nedokázal ani s jedním z nich dojít do druhého kola. To Dustin Poirier byl o něco úspěšnější. S rozjetým Irem sice padl ve druhé minutě TKO, ale Gaethjeho dokázal v epické bitvě na začátku čtvrtého kola poslat k zemi. Možná se tedy v budoucnu dočkáme i jejich pohledu na věc.

Aktuálně to však vypadá, že dá Gaethje přednost titulovému zápasu s Khabibem a Conor pro změnu vyhlíží závěr trilogie s Natem Diazem. V budoucnu se však pravděpodobně vzájemnému střetu nevyhnou.

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články