McGregor se opřel do svých soupeřů: "Khabib je krysa, budu bojovat s Gaethjem."

McGregor se opřel do svých soupeřů: "Khabib je krysa, budu bojovat s Gaethjem." zdroj: Profimedia

McGregor teď tráví čas zavřený doma v Irsku, víkendové UFC v něm však zažehlo oheň a tak se alespoň virtuálně pustil do svých soupeřů.

Hlavní zápas víkendového UFC 249 bedlivě sledoval samozřejmě také Conor Mcgregor. Není se čemu divit, vítěz duelu se totiž měl stát prozatimním šampionem a případná výhra nad ním by Conorovi zajistila vytouženou odvetu s právoplatným šampionem Khabibem.

Jak už víme, v souboji nakonec zvítězil tvrďák Justin Gaethje. Ten ještě donedávna o zápas s McGregorem hodně stál, ale nedařilo se mu upoutat dostatek pozornosti svého slavnějšího kolegy. Anebo si Conor zkrátka jen uvědomoval, že je Gathje až moc nebezpečný soupeř a takovým zápasem by až moc riskoval. Dal tedy nakonec přednost "hratelnějšímu" Donaldu Cerronovi. Teď se však situace diametrálně změnila a hvězdný Ir zasedl k sociální síti Twitter, aby se podělil o své myšlenky.

Justin Gaethje Justin Gaethje | zdroj: Profimedia

„Jsou to fanoušci, kdo dělá tenhle sport! Byl jsem proti tomu zápasit bez nich, ale bude mi potěšením ukázat svou sílu s nulovým hlukem v pozadí,“ přehodnotil své názory Conor a zároveň si vybral svého dalšího soupeře. „Na řadě jsem já proti Justinovi.“ Jen málokdo by zápas proti největší celebritě MMA světa odmítl, protože to znamená mimo jiné také životní výplatu, takže se dá očekávat, že se brzy rozjedou zákulisní vyjednávání.

„Justine, ten bojovník, co objímá nohy, pro tebe není nebezpečný, to všichni víme. Zkus si zatancovat s opravdovou hrozbou. Zmasakruju tě. Z tvých zubů si udělám náhrdelník. Hodláš ještě mluvit o mých otcovských schopnostech? Jsi dopr*le mrtvý,“ připomněl kritiku, kterou od Gaethjeho v minulosti dostal.

„Už nikdy neříkej, že zastupuješ velký americký národ. Žádný pravý Američan by nikdy nemluvil tak dobře o členovi džihádistické teroristické buňky, ani by mu nedovolil ho zastupovat. Nikdy nezapomeň!“ neopomenul si rýpnout také do nechvalně známého manažera Ali Abdelazize, který zastupuje Gaethjeho i Khabiba.

  Tony Ferguson vs Justin Gaethje Justin Gaethje sebral Fergusonovi všechno, na čem dlouhé roky pracoval | zdroj: Profimedia

Zároveň nabídl také svůj názor na poraženého Tonyho Fergusona, se kterým kdysi sdílel stejnou manažerskou stáj. „Miluju Tonyho. Skvěle jsme ho zastupovali s Paradigm sports, ale zradil nás kvůli příslibu baseballového kontraktu. Ale jeho forma a příprava na ten zápas byly prostě směšné. Jeho metody a konverzace jsou zábavné, ale nikdy nebyl na té úrovni, jak ho lidi vnímali. Ale je tvrdý.“

Následně se Ir situoval do role matchmakera a naplánoval další dění v lehké váze i pro své konkurenty. „Až se Tony uzdraví, tak bude bojovat s Dustinem (Poirierem). Dustin ho porazí, pokud neučiní změny, což neudělá. Ačkoliv je Dustin stále ve hře, zase padne. Párkrát vyhraje a pak ho někdo rozebere. A celé kolečko zase znovu, to je Dustinova kariéra.“

A když už byl McGregor u klávesnice v ráži, nemohl vynechat také virtuální kopanec do svého největšího rivala. „Khabibe, jsi totální ostuda. Schovaná krysa jako vždycky. Jak už jsem říkal mnohokrát, jak už bylo mnohokrát vidět. Prý ‚no comment‘, musím se smát. Jsi ostuda opravdového bojování.“

McGregor Nurmagomedov zdroj: Profimedia

„Poté, co rozbiju tuhle divizi, půjdu do welteru (-77 kg). Vidíme se v červenci,“ ukončil svůj jedovatý twitterový výpad nakonec. Zdá se, že respekt k soupeři, jaký jsme viděli před zápasem s Cowboyem je pryč a starý zlý „Notorious“ je zpátky. Jelikož Khabib plánuje návrat do boje až na podzim, mohli bychom se možná nejprve opravdu dočkat zápasu Gaethje vs. McGregor, což by byla rozhodně zajímavá podívaná.

Zdroje:  Twitter Conor McGregor

Nejnovější články