Justin Gaethje hecuje Conora McGregora, ať ho praští do obličeje

Justin Gaethje hecuje Conora McGregora, ať ho praští do obličeje Justin Gaethje se dočká svého životního zápasu proti Tony Fergusonovi | zdroj: Profimedia

Justin Gaethje nemá rád, že se mu Conor McGregor vyhýbá a volá po vzájemném souboji. 

Populární bojovník lehké váhy Justin Gaethje říká, že si počká na Conora McGregor a klidně se od něj nechá trefit do obličeje.

Sběratel pozápasových bonusů využívá sociálních sítí a v posledních měsících hlasitě vykřikuje po zápasu s irskou superstar. Justin má v plánu vyzvat Conora a rád by, aby z jejich duelu vyšel nový vyzyvatel v lehké váze, který by se následně utkal s vítězem duelu mezi dosud neporaženým šampionem Khabibem Nurmagomedovem a Tonym Fergusonem, bojovníkem, který drží sérii dvanácti výher v řadě, jejichž souboj je naplánován na turnaj UFC 249.

Conor je však jiného názoru a souboji s Gaethjem se vyhýbá, i přestože John Kavanagh, trenér od McGregora se vyjádřil, že Gaethje by byl pro Conora ideálním soupeřem. 

Justin Gaethje je síla, se kterou je třeba v oktagonu počítat. Jediné dvě porážky v kariéře mu uštědřil Dustin Poirier a Eddie Alvarez a neprohrál už téměř 2 roky. Má velice atraktivní styl, ve kterém figurují velice tvrdé údery a skvělý wrestling.

"The Highlight" jak se Gaethjemu přezdívá, je znechucený situací okolo McGregora. Nezápasil od loňského září, kdy ukončil Cowboye Cerroneho v hlavním zápase UFC z Vancouveru a nelíbí se mu, že jeho tři výhry nad Cerronem, Barbozou a Vickem, upadly v zapomnění a že se mu McGregor pořád vyhýbá.

"Jak můžete sami vidět, nechce se mnou bojovat. Co bude dělat dál? Dochází mu lehké zápasy. Sedím doma, kouřím své CBD a čekám na toho sraba, až mě praští do obličeje. Pojď do toho a nebuď srab," hecuje Gaethje irského bojovníka. 

Rodák z Colorada je obávaným zápasníkem a McGregor, to moc dobře ví. Jako čtyřka žebříčku v lehké váze právem pokukuje po titulové šanci, ale Dana White jde pochopitelně na ruku bývalému irskému šampionovi a nedávno se zmínil, že na podzim se Conor pravděpodobně utká o titul lehké váhy. Pokud by si McGregor přece jen zkrátil čekání a k souboji s Gaethjem by nakonec opravdu došlo, dá se čekat, že případný souboj nabídne pořádnou přestřelku v postoji, kterou fanoušci tolik milují. O víkendu však Gaethjeho po svém vítězném zápase vyzval Dan Hooker, který je v současné době na vzestupu v lehké divizi a určitě by to byl taky zajímavý zápas.

Zdroje:  BJPenn.com

Nejnovější články