Floyd Mayweather se vrací a chystá s šéfem UFC něco velkého

Floyd Mayweather se vrací a chystá s šéfem UFC něco velkého zdroj: Profimedia

Vrátí se do ringu McGregor nebo jiný MMA bojovník?

Bývalý boxer byl viděn s prezidentem UFC ve středu večer na basketbalovém zápase. Mohlo se zdát, že si spolu pouze zašli na zápas, ale dle vyjádření Mayweathera je jasné, že se řešilo i něco jiného než basketbal. Mayweather se nechal slyšet, že s Danou Whitem připravuje „speciální událost“. Zároveň také oznámil, že se v následujícím roce bude vracet z boxerského důchodu .

Boxer, který v únoru následujícího roku oslaví 43. narozeniny, na konci loňského roku absolvoval exhibiční zápas proti Japonské kick boxerské hvězdě Tenshinovi Nasukawovi. Předtím se utkal s Conorem McGregorem ve svém posledním profesionálním boxerském zápase. Zůstává stále neporažen s profesionálním skóre 50:0.

Je jen otázka, oč by se mohlo jednat tentokrát. Nejvíce „nudné“ oznámení by mohlo znamenat boxerské utkání pod hlavičkou UFC. Není to nemožné, Dana White s boxem koketuje a Mayweather by přitáhl velký zájem. V zákulisí se spekuluje o odvetě s Mannym Pacquiaem. Méně pravděpodobný je další zápas s MMA fighterem, ale v boxerském ringu. Odveta s McGregorem je nepravděpodobná, jeho trenéři vyhlíží spíš návrat do klece a konečně výhru. Chvíli po Mayweatherovi (a penězích) pokukoval Khabib Nurmagomedov a samozřejmě je vždy na stole možnost, že se z důchodu vrátí GSP a vydělá další balík.

Zdroje:  MMA Mania

Nejnovější články