Youtuber Logan Paul by rád po boxerském zápase vyzval Conora McGregora

Youtuber Logan Paul by rád po boxerském zápase vyzval Conora McGregora zdroj: Profimedia

Paul by si prý rád vyzkoušel MMA a jeho volba soupeře není zrovna skromná. 

Před dvěma dny jsme vám psali o zápase v profesionálním boxu mezi youtubery Loganem Paulem a KSI (náš článek). Nejednalo se, i přes tři čtvrtě roku dlouhou přípravu, o žádný valný duel, ale jak se říká, s jídlem roste chuť. Američan Paul by totiž chtěl, i přes prohru, vyzkoušet také MMA.

Potvrdil to v rozhovoru pro sázkařský web Oddschecker, kde čelil otázce, zda by na to stačil. „Celý život jsem bojoval o svůj krk. Jsem jeden z nejlepších řeckořímských zápasníků ve statě Ohio. O svůj krk bojovat opravdu umím. Dělal jsem také americký fotbal a na střední škole dokonce MMA, ale s těžšími rukavicemi. Když si dám teď na ruce desítky (velikost rukavic - pozn. red.), tak budu jako blesk.“

Paul se toho opravdu nebojí a sebevědomí mu rozhodně nechybí. Dokonce si věří až takovým způsobem, že oslovil Danu Whitea, aby ho přijal do UFC. Navíc nezůstalo jen u toho. Jako prvního soupeře by si totiž přál věhlasného šíleného Ira Conora McGregora. Plánuje to jako odvetu za to, že Conor napadl v baru starého muže.

„Ano, chci bojovat s Conorem McGregorem,“ řekl Paul. „Vždyť dopr*ele uhodil do obličeje starého muže. Prostě mu natáhnul, a pak se jen v klidu napil whiskey. Ty Irové, kámo, jsou fakt divocí.“ Od McGregora zatím žádná reakce nepřišla, ale šance, že by k podobné konfrontaci došlo , je mizivá. Conor je navíc momentálně v plné přípravě na svůj fight, který by měl proběhnout v první čtvrtině příštího roku. 

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články