Conor McGregor byl podle New York Times obviněn z dalšího sexuálního napadení

Conor McGregor byl podle New York Times obviněn z dalšího sexuálního napadení Conor McGregor | zdroj: Profimedia

Vypadá to, že by mohl mít známý irský bojovník další problémy se zákonem.

Minulý týden přišel deník The Irish Times se zprávou, že byla v Irsku ze sexuálního napadení obviněna „známá sportovní osobnost.“ Údajně prý tento dotyčný sexuálně obtěžoval a napadl ženu v zaparkovaném autě před jednou z dublinských hospod. Že vám země a město, kde se případ údajně stal někoho nápadně připomínají?

S největší pravděpodobností jste se trefili. Podle prohlášení několika anonymních zdrojů, které získal deník The New York Times, by se mělo údajně jednat o slavného MMA bojovníka Conora McGregora. Platí zde samozřejmě presumpce nevinny a celá kauza se momentálně vyšetřuje, ale nejde o první případ, kdy se Conor do něčeho podobného zapletl.

Už v lednu byl údajně zatčen a vyslechnut za podobný incident, ale následně byl propuštěn. Momentálně je prý vyšetřování stále otevřené, ale stojí na bodu mrazu. K novému obvinění se vyjádřil McGregorův osobní publicista. „Conor McGregor je často předmětem zvěstí. Důrazně popírá jakékoliv obvinění ze sexuálního napadení.“

Pokud by ale přeci jenom šlo o pravdivé informace, byla by to pro McGregora nejspíš další složka do kartotéky oplétaček se zákonem. Naposledy stanul týden zpátky před soudem z důvodu napadení staršího muže v jednom z barů. Soudní tribunál nakonec případ přesunul k dalšímu sezení, které by se mělo konat příští měsíc.

Zdroje:  The New York Times , The Irish Times

Nejnovější články