Šéf UFC svým výrokem naštval Conora McGregora, ten okamžitě zaútočil na Twitteru

Šéf UFC svým výrokem naštval Conora McGregora, ten okamžitě zaútočil na Twitteru Conor McGregor, USA Today | zdroj: Profimedia

Bývalého šampiona dvou váhových divizí rozohnil White výrokem, že na koni je teď Khabib a nikoliv McGregor a slovní přestřelka na sebe nenechala dlouho čekat.

Přestože Conor McGregor nezápasil od loňského října, kdy ve vyhroceném duelu podlehl Khabibu Nurmagomedovovi, stále dokáže pouhým twítem přitáhnou obrovskou pozornost. Před pár dny třeba popřál vše nejlepší k narozeninám Frankiemu Edgarovi s dodatkem, že se uvidí v prosinci. Frankie pohotově poděkoval a neopomněl zmínit, že s potenciálním zápasem už souhlasil. Šéf UFC však nedlouho poté zhatil veškeré naděje, když řekl, že ten zápas nedává smysl ani pro jednoho. Frankie má totiž podle něj našlápnuto k titulové šanci v pérové váze a do zápasu s McGregorem by musel jít o 2 váhy výš.

„Příští měsíc v Madison Square Garden bude Diaz vs Masvidal, takže kdokoliv vyhraje, mohl by s McGregorem bojovat. Máme Cerroneho, Justina Gaethje,“ nastínil White jaké jsou jeho plány s Conorem pro příští rok.

Prezident UFC se v rozhovoru pro Boston Times také rozpovídal o současné situaci v UFC. Neopomněl při tom zmínit, že se jim aktuálně daří i bez hvězdného Ira. „Letos prolomíme rekord v počtu prodaných lístků i bez Conorova zápasu,“ sdělil White v rozhovoru pro Boston Times. McGregor podle něj ale příští rok bojovat bude. Stále prý nejvíc prahne po odvetě s neporaženým Khabibem Nurgmagomedovem, avšak právě dagestánský šampion je teď tím, kdo si může určovat, s kým bude zápasit a nikoliv Conor. O zápas s ním totiž nestojí jenom Ir, ale také Tony Fergusson a legendární George St.Pierre. „Teď je pánem Khabib a ne Conor. Khabib si musí sednout a rozhodnout se, s kým bude zápasit dál.“

Conora tohle očividně rozčílilo a ihned podrážděně reagoval na Twitteru. „Kdo že není pán? Tvůj kamarádiček měl ten stanový galavečer, že? Spíš to bylo gala v nějakým stanu. Stan v z***ým písku to byl,“ navezl se Ir do UFC v Abu Dhabí, kde v hlavním zápase zápasil právě Khabib a vydělal si za to údajně nejméně 6 milionů dolarů, čímž předběhl právě svého dřívějšího soka.

Khabib samozřejmě nemohl zůstat stranou a stručně Irovi odepsal. „Je to fiasko, alkoholiku.“ Conor se chytl a zřejmě pomocí překladače znovu vyzval svého rivala k zápasu v Moskvě, což Khabib kontroval tím, že do Ruska mají násilníci zakázaný vstup.

conor_russia zdroj: Profimedia

Conor zkrátka musel mít poslední slovo a twitterovou přestřelku uzavřel touto fotkou z ruské ambasády. Zdroj: Twitter

Objektivně nemá Khabib momentálně žádný důvod s Irem bojovat. Jedinou McGregorovou šancí tak zůstává buďto šampiona vyprovokovat anebo se k titulové šanci vypracovat. Zatím to sice může vypadat, že se snaží spíše o první cestu, v zákulisí se již zřejmě čile jedná o tom, kdo by s Irem mohl bojovat. Vše ale bude záležet na tom, jak se vyvinou následující zápasy potenciálních soupeřů.

McGregora pro změnu čeká několik žalob, se kterými se bude muset v následujících dnech vypořádat. Zároveň se však stále častěji naváží do BMF titulu. Na tiskovce na Ukrajině třeba mluvil  o tom, že se podílel na designu BMF opasku, který vznikl díky němu, protože „bad motherfucker“ je přece on. Na zítra Conor naplánoval tiskovou konferenci v Rusku, kde by kromě propagace své whiskey mohl také pokračovat v námluvách na zápas s Nurmagomedovem.

Zdroje:  MMA Fighting

Nejnovější články