Greg Hardy si myslí, že bude nejlepší těžká váha na světě, zatím jej ale všichni nesnáší

Greg Hardy si myslí, že bude nejlepší těžká váha na světě, zatím jej ale všichni nesnáší zdroj: Profimedia

Greg Hardy je v MMA krátkou dobu, ale míří vysoko.

Greg Hardy debutoval s profesionálním MMA teprve před rokem. O to je úžasnější, že hned vlétl do turnaje "Dana White´s Tuesday Night Contender Series" a vyhrál oba dva zápasy pomocí KO a oba dva do minuty. Druhý z nich dokonce za absolutně fantastických 17 sekund.

Tento víkend bojovník těžké váhy a bývalý profesionální hráč NFL s přezdívkou "Prince of War" nastoupí už do svého čtvrtého zápasu pod hlavičkou UFC. V San Antoniu mu bude soupeřem Juan Adams. A Hardy sebevědomím rozhodně nešetří.

"Myslím, že bych mohl být jedním z nejlepších bojovníků těžké váhy, ne-li úplně nejlepší. Tím nemyslím jen MMA, ale ze všech bojových sportů," řekl Hardy pro Ariel Helwani MMA Show. "Jsem všestranný, víte?"

Hardy totiž neplánuje zakotvit pouze v MMA, ale hodlá zavítat i do klasického boxu. "Dostal jsem se do American Top Teamu a získal jsem několik trenérů, kteří patří k nejlepším na světě. Ti mi dávají příležitosti pohybovat se mezi různými uměními. Našel jsem zalíbení v boxu. Začínám si k němu vytvářet lásku, fakt mě to baví a hořím touhou se do něj dostat a vyzkoušet si ho. Myslím, že když mi požehná ten velký muž nahoře, tak se do boxu dostanu velice brzy a začnu získávat praxi."

Nutno poznamenat, že Grega Hardyho provází také velice kontroverzní minulost. V roce 2014 byl zatčen za napadání své přítelkyně, kdy s ní údajně házel o nábytek, škrtil ji a vyhrožoval jí smrtí. Soudce ho shledal vinným a byl odsouzen k 18 měsícům podmínky. Hardy se odvolal a vzhledem k tomu, že se oběť k druhému soudnímu řízení nedostavila, byl od trestu osvobozen. I tak s ním NFL tým Carolina Panthers rozvázal smlouvu.

Poslední šanci dostal u Dallas Cowboys, ale pro špatný vliv na mladé hráče, nedochvilnost a nevhodné tweety s ním už po sezóně nebylo prodlouženo. V roce 2016 byl navíc opět zatčen za držení kokainu. V MMA patří kvůli domácímu násilí a nabubřelému egu k nejméně oblíbeným fighterům a každý se mu chce v oktagonu pomstít za mlácení žen.

Zdroje:  Bloody Elbow , tisková zpráva

Nejnovější články