Hill se po KO od Pereiry hlásí o Procházku

Hill se po KO od Pereiry hlásí o Procházku Jiří Procházka a Jamahal Hill | zdroj: Profimedia

Jamahal Hill dával na odiv své sebevědomí, na Alexe Pereiru ale nestačil. Po tvrdé porážce však nevěší hlavu a už poslal výzvu českému samurajovi.

K souboji Jiřího Procházky s Jamahalem Hillem se dlouho schylovalo, když se totiž český válečník kvůli zranění vzdal titulu šampiona, převzal po něm kralování polotěžké divizi právě Američan. Nakonec ho ale potkal stejný osud a po zranění achilovky se pásu také vzdal. Jiří tedy změřil síly s Pereirou. Jak to dopadlo, všichni dobře víme. O víkendu si na brazilském zabijákovi vylámal zuby i Hill, který padl už v prvním kole.

Po hořké prohře ale nevěší hlavu a rovnou poslal výzvu do Česka: "Odvážil jsem se i přes nepříznivé podmínky a proti velké výzvě dosáhnout velké věci a na nejvyšší světové úrovni jsem prohrál. Dvakrát jsem vzal na poslední chvíli zápas o titul, o který většina nikdy bojovat nebude. Jede se dál, Jiří Procházko, pojďme na to!"

V komentářích se samozřejmě ozvala spousta posměváčků, jejich komentáře si ale Jamahal nebere nijak osobně. "Lidem, kteří mě podporují vzkazuju – Jsem v pohodě, nenechte hatery, aby se vám dostali do hlavy. V životě vyhrávám, takže musím prohru vzít se vztyčenou hlavou. Až příštího chlapa sundám, tak budou ticho."

Jiří se zatím k výzvě nevyjádřil, jak ale uvedl ihned po zápase, cílí primárně na vítěze, tedy šampiona Pereiru. Ten však dal najevo, že ho odveta moc nezajímá a rád by čelil novým výzvám, dokonce by se nebránil ani výletu do těžké váhy. V polotíze si na něj zase brousí zuby Magomed Ankalaev. Ten má sice dlouhou sérii bez porážky, ale bývá kritizován za nepříliš atraktivní styl a v žebříčku je aktuálně až za Procházkou, jehož vítězství nad Rakičem navíc dost zarezonovalo. Uvidíme tedy, jak vše vyřeší matchmakeři a vedení UFC.

Zdroje:  twitter - Jamahal Hill

Nejnovější články