Israel Adesanya: „Kdybych bral steroidy, tak teď jedu ve velkém!“

Israel Adesanya: „Kdybych bral steroidy, tak teď jedu ve velkém!“ zdroj: Profimedia

Adesanya by nebyl překvapen, pokud by teď zápasníci rozjeli dopingové kůry. Nabídl také pohled na svůj nadcházející souboj.

Neporažený šampion střední váhy Israel Adesanya v rozhovoru prozradil, že v současné době sice netrénuje na sto procent, ale je stále ve formě. Chybí mu však možnost trénovat po boku svých týmových kolegů ze City kickboxing. „První věc, kterou udělám je, že půjdu do gymu, ani ne kvůli tomu, abych si zatrénoval, ale spíš potkat se s kamarády.“ Nadchla ho prý také myšlenka „Bojového ostrova“ a rád by si tam před „ilumináty“ zazápasil.

S novinářem Arielem Helwanim narazili také na téma dopingu. Je jasné, že antidopingová kontrola teď nemůže fungovat a to může mnohým hrát do karet. „Ani nevím, jak to funguje, jak se pracuje s cykly. Ta daleko od toho jsem. Ale kdybych byl sypač, tak to teď rozjedu ve velkém a vysadím jakmile skončí karanténa.“

V souvislosti s užíváním steroidů se často spekuluje právě o Adesanyově nadcházejícím soupeři Paulo Costovi, který vyniká velmi svalnatou postavou Izzymu to však očividně moc starostí nedělá:

Paulo Costa Paulo Costa postavou připomíná spíše kulturisty | zdroj: Profimedia

„Bude to snadné, nechci vám lhát. Ten chlap tam nebude jen stát jako socha a koukat na mě. Půjde tvrdě dopředu, pak dá pauzu a zase znova. Bude jako býk, prostě hloupý, a já se na to těším. Porazil hodně lidí jen proto, že mu nehybně stáli. Když se podíváte na jeho highlight videa, tak jeho soupeři se nehýbou. Já mám jiný pohyb na nohách, úhyby hlavou. Nenapadá mě nikdo, kdo by s ním zápasil jinak. Možná Uriah Hall trochu na začátku, ale pak se rozhodl se s ním přebíjet a házet otočky, ani nepracoval svým jabem. Bude to sranda, nemůžu se toho zápasu dočkat.“

Zdroje:  Youtube ESPN MMA , newshub.co.nz

Nejnovější články