Její otec doma vyrábí granáty, Ukrajinka se zatím chystá na zápas v UFC

Její otec doma vyrábí granáty, Ukrajinka se zatím chystá na zápas v UFC Maryna Moroz | zdroj: Profimedia

Její vlast napadlo Rusko, bojovnice Maryna Moroz přesto hodlá o víkendu zápasit. Chce ukázat, že jsou Ukrajinci silní, a pro Putina má jasný vzkaz.

Těžko si představit, jak náročné musí být se připravovat na zápas, když ve vaší zemi mezitím vypukla válka. Maryna Moroz se ale rozhodla, že důležitý zápas proti Mariye Agapove z Kazachstánu absolvuje za každou cenu.

"Je to teď pro Ukrajinu těžký čas," řekla v rozhovoru pro TMZ Sports. "Chci podpořit svou zemi, prezidenta a armádu. Ráda bych řekla, že my válku nechceme."

"Bojím se o svou rodinu, která je teď na Ukrajině, chrání město. Manžel mé sestry teď převáží armádu kvůli obraně. Můj táta vyrábí domácí granáty, sedí se zbraní. Co pár hodin jim volám," popsala Maryna, v jaké situaci se právě nachází její nejbližší. Co by vzkázala Putinovi? "Jdi do p***le, dě*ko. Miluju svou zem, nesahej na Ukrajinu."

"Je to pro mě těžké, ale chci ukázat, že mé srdce ukrajinské ženy je silné. Neudělám krok zpět a budu bojovat, ukážu, že jsou Ukrajinci silní a má vlajka zavlaje v oktagonu."

Ukrajinská bojovnice v UFC zápasí od roku 2015, zatím absolvovala 8 zápasů s bilancí 5 výher a 3 porážky. Agapova má v nejslavnější MMA organizaci skóre 2 výhry, 1 prohru. Jejich vzájemný souboj otevře v neděli ve 2 hodiny ráno tzv. prelims část startovky, na níž se později objeví mnohá známá jména včetně Colbyho Covingtona a Jorge Masvidala.

Zdroje:  Youtube TMZ Sport

Nejnovější články