Jones šokoval, když odhalil, kdo je jeho nejoblíbenějším zápasníkem

Jones šokoval, když odhalil, kdo je jeho nejoblíbenějším zápasníkem Jon Jones a Francis Ngannou | zdroj: Profimedia

Spousta fighterů považuje Jona Jonese za toho vůbec nejlepšího MMA zápasníka všech dob. Koho si ale naopak oblíbil on? To prozradil v rozhovoru pro The Sporting News.

"V UFC je právě teď mým nejoblíbenějším bojovníkem, nerad to přiznávám, ale řekl bych, že Israel Adesanya," šokoval svou odpovědí Jon. On a šampion střední váhy se totiž dlouho dost nevybíravě slovně přestřelovali a vypadalo to, že by mohlo dojít na vzájemný zápas.

"Já a on nejsme žádní kamarádi, ale je to teď pravděpodobně ten nejzábavnější chlap v organizaci. Celý jeho příběh s Pereirou, celá ta sága, to byla asi ta nejzábavnější věc, kterou jsem v UFC za poslední dobu viděl," vysvětlil Jones.

Na souboj mezi ním a Adesanyou podle něj nikdy nedojde. "Ten zápas je dávno pryč. Viděli jste, co se stalo, když Israel bojoval s Blachowiczem. Proti většímu chlapovi než je on se mu nevedlo moc dobře a já jsem ještě o dost větší než Jan. Nemyslím si, že by náš zápas fanoušci chtěli vidět, protože by si rychle uvědomili, že je to nefér."

V tom má Jones nejspíš pravdu, mnohem zajímavější by bylo vidět ho čelit pravým těžkým vahám. Toho se ale už také nejspíš moc nedočkáme, protože se Američan nijak netají tím, že nadcházející zápas s Miocicem bude jeho posledním. Lákal by ho sice souboj s Francisem Ngannouem, na ten ale s největší pravděpodobností nedojde, neboť kamerunský obr neopustil UFC v nejlepším a v dohledné době se určitě vracet nebude. Duel s nebezpečným Sergeiem Pavlovichem Jon naopak vyloučil, pokud mu UFC nenabídne opravdu královskou odměnu. Uvidíme tedy, co na to Dana White.

Zdroje:  Sporting News

Nejnovější články