Kamera zachytila, jak se do domu šéfa UFC snažil dostat agresivní muž

Kamera zachytila, jak se do domu šéfa UFC snažil dostat agresivní muž zdroj: Profimedia

Dana White využil síly sociálních sítí a vypsal odměnu na muže, který se snažil vykopnout dveře jeho domu.

Občas se stane, že si zloději vyberou špatný dům a uvnitř narazí na MMA zápasníka, který je zpacifikuje. Vyprávět by mohl třeba Procházkův kolega z polotěžké divize Anthony Smith nebo exšampion Michael Bisping.

Tentokrát se ale neznámý muž pokusil vniknout do domu šéfa UFC Dany Whitea. Ten na sociální sítě umístil záznam z kamery a vypsal odměnu. "Tenhle šmejd právě zkoušel vykopnout přední dveře do mého domu v Levantě. Dám 2500 dolarů první osobě, která dá policii vědět, kdo to je," napsal na Instagramu.

Soudě podle videa se jednalo spíš o psychicky narušeného jedince než o zkušeného lupiče. Kdo ví, možná šlo dokonce o naštvaného fanouška, tomu by ostatně napovídala snaha dveře vykopnout. To se ale muži nepovedlo a když si všiml kamery, raději místo rychle opustil.

Naštěstí ale netrvalo dlouho a policie jej dopadla. "Děkuji policistům v Levantě. Vážím si toho, chlapi. Dostali ho. Děkuji všem, kteří zavolali a pomohli," informoval White po chvíli na sociální sítích. Zda někomu vyplatil odměnu, ale neuvedl. Stejně tak se asi nedozvíme ani to, co pachatele k činu vedlo.

A není to jediný člověk, kterého White hledá. Ve druhém případě se ale snaží vypátrat muže, který pomohl zastavit lynč v Kalifornii. "Tohohle chlapíka chci taky potkat! Absolutní borec, velký respekt. A pokud ho někdo ví, kdo to je, dejte mi vědět v komentářích. Nechám ho dopravit na jakýkoliv zápas bude chtít a udělám z něj totální hvězdu," napsal k videu na Instagramu.

Nebylo by to koneckonců poprvé, kdy šéf UFC udělal něco podobného. V minulosti dal například práci ženě, která coby ochranka v obchodním domě nekompromisně zastavila zloděje, za což ale paradoxně dostala výpověď.

Zdroje:  Instagram - Dana White

Nejnovější články