Lupiči si vybrali špatný dům, patřil totiž slavnému bojovníkovi a ten je utéct nenechal

Lupiči si vybrali špatný dům, patřil totiž slavnému bojovníkovi a ten je utéct nenechal Melvin Manhoef zadržel lupiče, kteří se mu pokoušeli vykrást dům. | zdroj: Getty Images

Tahle partička kriminálníků teď asi začne sekat latinu. Při jedné z akcí totiž v domě narazili na legendárního bojovníka Melvina Manhoefa, který je po divoké automobilové honičce zpacifikoval a předal spravedlnosti.

Krást se nemá! To si snad v tuto chvíli říká parta tří nizozemských zlodějů, která se pokusila minulý víkend vykrást jeden z domů v městečku Landsmeer. Vybrali si totiž nejhůř, jak mohli, protože se vloupali do příbytku bývalé hvězdy K-1 a MMA Melvina Manhoefa, jenž zrovna v tu chvíli odpočíval uvnitř.

Poté, co lupiči zjistili, že v domě nejsou sami, popadli okamžitě nohy na ramena a snažili se ujet automobilem. Manhoef je však nechtěl nechat pláchnout a vzal zákon do svých rukou. Nastoupil do svého vozidla, zloděje dojel a vytlačil je ze silnice, což ostatně pro regionální deník Noordhollands Dagblad popsal také jeden ze svědků.

„Bydlím pár set metrů odtud a mám ten vrak na svém pozemku. Projížděla tu dvě auta a jela velmi rychle, myslím, že okolo 100 kilometrů za hodinu. Ti vepředu se snažili dostat do bezpečí, ale nakonec naprosto sjeli z vozovky. Ten chlap, co pak vystoupil z druhého auta, byl pěkně agresivní, takže jsem si raději udržoval bezpečnou vzdálenost.“

Jak jste jistě poznali, tím „agresivním chlapem“ byl samotný Manhoef, jenž se zachoval přesně podle své přezdívky „No Mercy“ (žádné slitování). Holýma rukama rozbil jedno z bočních okýnek, všechny tři zloděje vytáhl z auta a počkal s nimi až do příjezdu policie. To také dokazuje fotka z twitterového účtu Beyond Kickboxing.

Manhoef během své dlouhé kariéry svedl v ringu i oktagonu mnoho nezapomenutelných bitev a nehodlá rukavice pověsit na hřebík ani ve svých 45 letech. Aktuálně se připravuje na zápas s "Kubánským monstrem" Yoelem Romerem, který se má uskutečnit 6. května v Paříži v rámci turnaje Bellator 280.

Zdroje:  Twitter Beyond Kickboxing , Noordhollands Dagblad

Nejnovější články