Zloděj si vybral špatné auto, patřilo MMA bojovníkovi a ten pohotově zasáhl

Zloděj si vybral špatné auto, patřilo MMA bojovníkovi a ten pohotově zasáhl Jordan Williams před zápasem v oktagonu. | zdroj: Profimedia

Příležitost dělá zloděje. Když americký bojovník z UFC odběhl na benzínce pro kafe, nechal své auto nastartované. Kolem procházející mladík neváhal a nasedl dovnitř. Celé to naštěstí mělo dobrý konec.

Když americký UFC bojovník Jordan Williams dorazil na čerpací stanici, kde si chtěl zajít pro kafe, s vypínáním motoru se neobtěžoval. Když ale vešel do obchodu, kolem procházející mladík neváhal a do auta okamžitě usedl.

"V první chvíli jsem tomu nemohl uvěřit," přiznal bojovník pro ESPN. "Vyběhl jsem k autu. Mám startování na čudlík, takže pokud nejsou klíčky do metru a půl od auta, tak nepojede." Jakmile se tedy Williams přiblížil, auto se rozjelo. Naštěstí pro něj ale ihned otevřel dveře a zloděje konfrontoval. "Je to vtipné, protože první věc, kterou jsem udělal, bylo, že jsem odhodil nákup na sedadlo spolujezdce, až pak jsem ho praštil. Po první ráně se začal omlouvat. Dal jsem mu ještě pár kolen, když se snažil dostat ven."

Záběr z bezpečnostní kamery, který celou situaci zaznamenal, umístil Williams na svůj instagramový profil. Tam si zároveň posteskl, že zlodějovi nedal pořádně za vyučenou, jako se to nedávno povedlo například Derricku Lewisovi, který prý lapku knockoutoval"Škoda, že jsem ho ještě netrefil, jak jsem ho z auta vyhazoval, a nedobil ho na zemi. Ale spokojím se s tím, že mám auto zpátky." Zároveň ale přiznal, že sám udělal chybu, když auto nechal běžet a šel pryč.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jordan Williams (@bomayemma)

Celý příběh nakonec naštěstí dobře dopadl a Williams si prý odnesl pouze poškrábaný obličej. Vypíchl zároveň kvality své nepřehlédnutelné žluté ledvinky, která během celého incidentu držela jako přišitá. Kdo ví, třeba právě našel nového sponzora. Ten by možná přišel vhod, protože v UFC se Američanovi zatím vůbec nedaří a po dvou prohrách bude muset příště vyhrát anebo si s největší pravděpodobností bude muset hledat místo jinde.

Zdroje:  ESPN

Nejnovější články