Derrick Lewis přistihl zloděje u svého auta. Bylo z toho další rychlé KO

Derrick Lewis přistihl zloděje u svého auta. Bylo z toho další rychlé KO zdroj: Profimedia

Zloděj aut si vybral špatné vozidlo, které chtěl vykrást. Patřilo totiž Derricku Lewisovi, vyzyvateli o titul těžké váhy UFC.

Jestli máte dneska smolný den, věřte, že jsou lidi, kteří mají ještě větší smůlu. Jako třeba jeden zloděj, který se vloupal do auta, které patří jednomu z nejnebezpečnějších lidí na panetě, ranaři z těžké váhy UFC, Derricku Lewisovi.

Lewis včera na svém Instagramu sdílel video, na kterém ukázal záběry ze zatčení zloděje a také poškozené auto, které se zloděj pokoušel otevřít šroubovákem. „Zmetek se pokoušel dostat do mých věcí,“ řekl Lewis na videu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Derrick Lewis (@thebeastufc)

Do popisku videa pak připsal celkem výstižnou větu: „Tenhle zmetek si vybral špatné auto na vykradení. Je OK,“ zakončil Lewis situaci svojí slavnou hláškou.

Zas tak v pohodě ale zloděj podle všeho nebyl. Když jej Lewis chytil, udělal s ním to, co umí nejlépe – knockoutoval jej. To podložil svými naraženými klouby, které ukázal na fotce, ke které připsal "spokojenost" a "je OK". Jen těžko si představit, jak tedy musela vypadat hlava smolného zloděje. Derrick Lewis totiž váží přes 120 kg, je v současnosti druhým mužem v žebříčku těžké váhy UFC a se svými 12 KO drží rekord za nejvíce knockoutů v historii těžké váhy UFC.

Derrick Lewis fist zdroj: Getty Images

Celý incident se podle policie uskutečnil v úterý kolem 9:30 ráno. Lewis policii řekl, že se vracel ke svému autu po tréninku a slyšel nějaké zvuky u dveří řidiče. Tam našel podezřelého zloděje, který se snažil dostat do auta za pomocí šroubováku.

„Pan Lewis řekl, že přišel k podezřelému, uhodil jej, poslal jej k zemi a držel jej tam až do příjezdu policie. To je asi nejhezčí způsob, jak to podat,“ řekl policejní mluvčí.

Zloděj byl odvezen do nemocnice a následně byl zadržen ve vazbě, kde čelí obvinění z poškození majetku, protože se do auta nakonec nedostal, ale jen jej poškodil. To bylo asi jediné štěstí ve zlodějově neštěstí.

Derricka Lewise čeká koncem srpna souboj o titul těžké váhy proti dalšímu knockoutérovi a současnému šampionovi Francisi Ngannouovi. Oba už se spolu jednou utkali, ale místo pořádné bitky byli oba dva bojovníci až moc opatrní a tak ve velice nudném zápase vyhrál nakonec Lewis na body. Lewis i Ngannou ale slibují, že zápas o titul bude vypadat úplně jinak a Derrick Lewis dokonce prohlásil, že Ngannoua ukončí během první výměny úderů.

 

 

 

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články