Kevin Holland dal tvrdou lekci internetovému trollovi. Zaplatil mu jízdenku a pak jej vyškolil na žíněnce

Kevin Holland dal tvrdou lekci internetovému trollovi. Zaplatil mu jízdenku a pak jej vyškolil na žíněnce Kevin Holland | zdroj: Profimedia

Internetový troll vyzval bojovníka UFC Kevina Hollanda k zápasu a ten výzvu přijal. Výsledek asi můžete odhadnout sami, ale i tak stojí za to se na něj podívat.

Bojovník Kevin Holland je jednou z nejzábavnějších postav v UFC. Nebojí se nastoupit proti komukoliv, předvádí atraktivní zápasy během kterých na svého soupeře neustále mluví a i když se mu v poslední době výsledkově moc nedaří, jeho souboje fanoušky přitahují.

Se slávou jde ale ruku v ruce taky kritika a někdy i nenávist některých "hejtrů". Holland byl trnem v oku jednoho takového „klávesnicového válečníka“ jménem Jayden Draper, který svého neoblíbeného MMA bojovníka bombardoval zprávami o tom, že by jej rád přepral.

„Všechno co musím říct je to, že i když máš černý pás, jsem si jistý, že bych ti dal submisi. Dokaž mi opak,“ napsal Draper na Instagram Hollandovi.

„Přestaň se mi vyhýbat,“ pokračoval, když jeho původní příspěvek byl ponechán bez reakce.

„Pořád se mi vyhýbáš, ty srabe,“ snažil se internetový bojovník vyprovokovat Hollanda k činu.

A to se mu také povedlo. Kevin jej totiž kontaktoval a zaplatil mu autobusovou jízdenku spolu s hotelem jenom proto, aby mohl dát tomuto trollovi lekci.

Musí se nechat, že Draper byl oproti ostatním internetovým hrdinům natolik odvážný, že skutečně přijel a dočkal se očekávaného výprasku. Holland je držitelem černého pásu v brazilském jiu-jitsu a na zemi je velice šikovný, takže netrénovaný jedinec proti němu nemá moc šancí, což se ukázalo i v tomto případě.

Kevin zveřejnil video, na kterém se jej vyzyvatel snažil hodit pomocí double leg takedownu. Ten Holland bez problémů ubránil a sám dostal svého internetového soupeře na zem, kde jej ihned uškrtil „north-south“ chokem.

„1 troll přemožen, pořád jich ale ještě zbývá příliš moc,“ napsal k videu Holland.

Při utahování škrcení si Kevin, jak je jeho zvykem, neodpustil jednu radu divákům: „Když se vás, dámy a pánové, na střední škole zeptají, co byste rádi dělali za sport, řekněte, že chcete dělat wrestling. Jen pro případ, že byste někdy potkali takového ču***a jako je Kevin Holland.“ Poté následovala "facka" přes břicho a povel pro trolla k odchodu z tělocvičny.

29letý Holland nedávno oznámil přechod do nižší váhové kategorie. Důvodem jsou patrně jeho dvě nedávné porážky proti Dereku Brunsonovi a Marvinu Vettorimu. Ani jeho poslední zápas s Kylem Daukausem se mu moc nepovedl, když se s ním srazil hlavou a následně byl ukončen. Zpětně byl sice zápas prohlášen jako „bez výsledku“, ale i přesto se Holland rozhodl hledat štěstí ve welterové váze.

Tam by mohl docela zamíchat kartami, protože šampion Kamaru Usman už podstatě celou divizi vyčistil a pokud by se Hollandovi podařilo porazit velké jméno, pravděpodobně by nemusel mít daleko k titulové šanci.

Zdroje:  BJPenn.com

Nejnovější články