Kevin Holland vyslyšel přání dalšího trolla a pozval ho k sobě do tělocvičny. Dopadlo to dle očekávání

Kevin Holland vyslyšel přání dalšího trolla a pozval ho k sobě do tělocvičny. Dopadlo to dle očekávání Kevin Holland | zdroj: Profimedia

Přehnané sebevědomí a absence pudu sebezáchovy, asi tak by se dali popsat internetoví hrdinové, kteří žádají o souboj se slavným MMA bojovníkem. A ten podobnou výzvu nikdy neodmítne.

Jsou to sotva dva týdny, co jsme vás informovali o tom, jak si UFC bojovník Kevin Holland do tělocvičny pozval jednoho z internetových trollů, aby mu ukázal, že černý pás v brazilském jiu-jitsu opravdu nedostal zadarmo. Když umístil video na internet, přidal komentář "1 troll přemožen, pořád jich ale zbývá až moc."

Netrvalo dlouho a ozval se další zájemce o výprask. Nejprve prý Hollanda potkal naživo na autogramiádě, kde ho oslovil Brunsone (pravděpodobně podle bojovníka Dereka Brunsona, který Kevina loni porazil). Autogram ale dostal a následně Hollanda kontaktoval skrz sociální sítě s tím, že by se za ním rád zastavil v tělocvičně.

Na rozdíl od předešlého případu chtěl tentokrát anonymní hrdina bojovat raději v postoji. Vyfasoval tedy ochranou přilbu a Holland si raději na holeně nasadil chrániče. Boj ale ani tentokrát moc dlouho netrval a vyzyvatel se po několika kopech do těla raději slovně vzdal.

Část videozáznamu americký bojovník opět nahrál na své sociální sítě a dodal, že tohoto trolla si celkem oblíbil, protože nebyl neuctivý. Pokud ale výzvy budou přicházet dál, bude si prý nejspíš brzy muset najít pomocníky.

Někdo v komentářích pod videem poznamenal, že by si Holland možná neměl tímto způsobem vybíjet své největší fanoušky, na což americký bojovník odpověděl, že by to přece bylo podobné, jako by se s nimi odmítl vyfotit. Trollové jsou ale zřejmě nepoučitelní, takže se dá očekávat, že brzy od někoho z nich přijde další výzva.

Zdroje:  Twitter Kevin Holland

Nejnovější články