Kletba rappera Drakea prolomena, sázka na Jona Jonese mu vynesla miliony

Kletba rappera Drakea prolomena, sázka na Jona Jonese mu vynesla miliony Conor McGregor a Drake | zdroj: Profimedia

Prohra z minulého týdne už nejspíš přebolela, a tak si Drake opět vsadil astronomickou částku na výhru svého oblíbence. A tentokrát mu to vyšlo.

Jednou jsi dole, jednou jsi nahoře. Tímhle heslem se v sázení nejspíš řídí kanadský rapper Drake. Minulý týden totiž sázkou na Jakea Paula přišel o zhruba 9 milionů korun a opět se hovořilo o tzv. Drakeově kletbě, jejíž obětí se v minulosti stali například Conor McGregor, Anthony Joshua, Israel Adesanya, Max Holloway, Jorge Masvidal, Justin Gaethje či Kamaru Usman.

Její další obětí měl být Jon Jones, který se v sobotu vracel do oktagonu po dlouhé tříleté pauze. Na jeho vítězství na submisi Drake vsadil 250 tisíc dolarů (zhruba 5,5 milionů korun). Kurz byl vysoký – 6,8. Paralelně si ale stejnou částku vsadil také na Jonesovo vítězství na KO, na což byl o něco menší kurz. Ve výsledku tak vyhrál "pouze" 1,2 milionu dolarů (cca 26,5 milionů korun).

Jones samozřejmě není prvním zápasníkem, který kletbu známého rappera prolomil. V minulosti mu peníze vyhrála například sázka na Paddyho Pimbletta a jeho týmovou parťačku Molly McKann, kterým věřil natolik, že na ně vsadil necelé 2,3 milionu amerických dolarů. Zpátky tak dostal cca 1,4 milionu USD a jako výraz díku poslal anglickým fighterům hodinky Rolex.

Drake tak názorně ukazuje, že zkrátka nelze vyhrávat pořád. Zároveň je pravděpodobně tak bohatý, že ho pro běžného smrtelníka astronomické sázky nepřivedou na mizinu a představují pro něj pouze zpestření při sledování zápasů. Uvidíme, ma koho si vsadí příště.

Zdroje:  Thesun.co.uk

Nejnovější články