Kletba známého rappera znovu zafungovala, Paul kvůli jeho sázce prohrál. O pořádný balík ale přišel i Tyson Fury

Kletba známého rappera znovu zafungovala, Paul kvůli jeho sázce prohrál. O pořádný balík ale přišel i Tyson Fury Rapper Drake a Jake Paul | zdroj: Profimedia

Peněz má na rozdávání, a tak si hudebník Drake rád sledování zápasů opepří sázením. Tentokrát mu to opět nevyšlo, nebyl ale sám.

Kanadský rapper Aubrey Graham, známý pod pseudonymem Drake, je vášnivým sázkařem a své tipy rád sdílí s fanoušky. Problém je v tom, že se jeho favoritům a oblíbencům často nedaří. Někdy na ně ani nemusí sázet, stačí, aby se s nimi vyfotil. Proto se začalo mluvit o takzvané Drakeově kletbě.

Její obětí se v bojových sportech už stali Conor McGregor, Anthony Joshua, Israel Adesanya, Max Holloway, Jorge Masvidal, Justin Gaethje či Kamaru Usman. A nyní také boxer a youtuber Jake Paul, na jehož vítězství na KO nad Tommym Furym rapper vsadil 400 tisíc dolarů (takřka 9 milionů korun). Američan ale nakonec prohrál na body.

"Sakra, je to Drakeova chyba! Brácho, proč jsi mi to udělal?" zažertoval Paul na pozápasové tiskové konferenci, když se ho novináři na kletbu ptali. Hned vzápětí dal ale najevo, že není pověrčivý a svému známému nic nevyčítá. "Ne, je to má chyba. Čtyři sta tisíc pro něj nic není. Sázením na mě předtím vydělal spoustu peněz. Pravděpodobně je teď zhruba na nule. Promiň, Drakeu, odvetu vyhraju."

Drake nakonec nebyl jediný, kdo prohrál velký balík. Tyson Fury se sice nejprve Kanaďanovi vysmál, vzápětí ale prozradil, že sice vsadil na svého bratra, ale jelikož tipoval jeho vítězství na KO, o svých sto tisíc liber (skoro 2,7 milionů korun) taktéž přišel. "Takže jsme dva lůzři," smál se.

Ačkoliv se ale může zdát, že Drake většinou prohrává, najdou se samozřejmě i světlé výjimky. Co se týče MMA, loni mu vyšla například sázka 2,7 milionu dolarů na vítězství Paddyho Pimbletta a Molly McKann, kterým následně za odměnu koupil luxusní hodinky.

Zdroje:  Top Rank Boxing

Nejnovější články