Proběhlo to přesně podle scénáře. Bojovníci reagují na první prohru Jakea Paula

Proběhlo to přesně podle scénáře. Bojovníci reagují na první prohru Jakea Paula Jake Paul vs. Tommy Fury | zdroj: Profimedia

Boxerský souboj Paula s Furym si nenechali ujít ani mnozí bojovníci, kteří se o své myšlenky a dojmy podělili na sociálních sítích.

Ať se nám to líbí nebo ne, boxerské zápasy "youtubera" Jakea Paula pokaždé přitahují enormní pozornost. Jeho očekávaný duel s profi boxerem Tommym Furym, mladším bratrem šampiona Tysona Furyho, si nenechali ujít ani mnozí fighteři.

"Z nějakého důvodu se na ten zápas těším," přiznal Aljamain Sterling, šampion bantamové divize UFC. "Má Tommy vůbec šanci? Podle mě ho Jake knockoutuje cca ve třetím kole," twítoval Al Iaquinta. A svůj tip zveřejnil i Gilbert Burns: "Myslím, že Jake Paul to vyhraje." 

"Nebudu ten chlap, co tady sedí a kecá sr**ky, zatímco kluci bojují, vydělávají peníze pro své rodiny a baví diváky. Jsem za ně rád a na zápas se podívám," přidal se také bouřlivák Mike Perry, který v minulosti po souboji s Paulem několikrát volal.

A ticho na sociálních sítích nebylo ani v průběhu duelu. "Užívám si ten zápas mnohem víc, než jsem čekal," přiznal bývalý dvojitý šampion UFC Henry Cejudo. "Fury vypadá líp, než jsem předpokládal," Terrance glosoval mladý dravec Terrance McKinney. Angličan Arnold Allen ale nadšený nebyl. "Měl jsem jít radši spát. Tihle chlapi nejsou tak špatní, aby to bylo vtipné, ani tak dobří, aby to bylo dobré," napsal na Twitteru.

Rušno bylo samozřejmě i po vyhlášení výsledku, podle bodových sudí Fury zvítězil těsně 2:1 na body.

"Měl jsem pravdu. Ten zápas se odehrál přesně podle scénáře, protože ten byl zašifrovaný. Opak všeho napsaného, tak to bylo naaranžováno. Proběhlo to bez problému. Perfektní realizace zápasového fixlování," napsal Michael Chiesa v nadsázce s odkazem na zprávy, že má duel předem připravený scénář, jehož fotografie omylem unikla na veřejnost.

"Dali to tomu správnému chlapovi, oba dva bojovali tvrdě," uznal renomovaný boxerský trenér Teddy Atlas. "Aspoň, že byl výsledek správně. Skvělý zápas. Respekt oběma bojovníkům," souhlasil také MMA zápasník Jimi Manuwa.

Ne všichni ale byli nadšení. "Dva absolutní nováčci. Ještěže to vyhrál ten, co je považován za boxera. Je to pro Tommyho těžké kvůli příjmení Fury, ale měl by zůstat na tom trhu s Loganem Paulem, KSI a podobnými a vydělat si balík," doporučil vítězovi krajan Liam Smith, držitel mnohých titulů.

"Žádná síla, nutí mě to chtít oprášit rukavice," napsal 52letý Dan Henderson, který býval pověstný svým KO úderem, v roce 2016 ale ukončil kariéru. 

Zdroje:  Twitter

Nejnovější články