Risk se slavnému rapperovi nevyplatil. Kvůli sázce na MMA zápas přišel skoro o 6 a půl milionu korun

Risk se slavnému rapperovi nevyplatil. Kvůli sázce na MMA zápas přišel skoro o 6 a půl milionu korun Hudebník Drake a Conor McGregor | zdroj: Profimedia

Populární rapper Drake si chtěl trochu přilepšit, sázka na Jorge Masvidala mu však nevyšla a vítěz se mu na tiskovce vysmál.

Je všeobecně známo, že úspěšný kanadský hudebník Drake patří mezi fanoušky MMA. V minulosti například doprovázel na vážení Conora McGregora. Nyní se pro změnu na sociálních sítích pochlubil, že na vítězství Jorge Masvidala nad Colby Covingtonem vsadil 275 tisíc dolarů (v přepočtu skoro 6 a půl milionu korun), o něž tím pádem přišel.

Vítězný Covington se za to do něj na pozápasové tiskové konferenci opřel: "Draku, v sázení na sporty stojíš za h**no. Vrať se k prodávání svých podělaných rappových alb."

"Až příště budeš v Miami, večeře je na mně," vzkázal muzikantovi pro změnu Masvidal.

Ačkoliv se ale může zdát, že Drake přišel o hodně peněz, on si ztráty pravděpodobně ani nevšimne. Jeho celkové jmění je totiž odhadováno na 180 milionů dolarů a před pár dny si například koupil za 70 milionů obrovskou vilu v Los Angeles.

Zdroje:  mmajunkie.com

Nejnovější články