McGregor zase běsnil. Na červeném koberci se málem porval s přítelem herečky Megan Fox

McGregor zase běsnil. Na červeném koberci se málem porval s přítelem herečky Megan Fox Conor McGregor napřahuje pěst ke zpěvákovi Machine Gun Kellymu, kterého se snaží odtáhnout Megan Fox. | zdroj: Profimedia

Kam se hne, tam jsou problémy. McGregor vyrazil na udílení hudebních cen a málem se porval s jedním ze zpěváků. Důvodem prý bylo odmítnutí společné fotky.

Irského bojovníka Conora McGregora provázejí skandály mimo Oktagon po celou dobu jeho kariéry. V minulosti například napadl postaršího muže, který v baru odmítl ochutnat jeho whisky. Jindy zase rozbil mobily fanouškům, kteří se s ním chtěli vyfotit, nebo zaútočil na autobus s kolegy z UFC.

Ir zkrátka není žádný svatoušek a problémy přímo přitahuje. Sotva co nyní sundal dlahu, pozůstatek posledního zápasu s Poirierem, a vyrazil si do společnosti, dostal se do potyčky se zpěvákem Machine gun Kellym. Incident se odehrál na akci MTV, kam byl McGregor přizván, aby předal jednu z cen pro hudební interprety. Kvůli čemu spor mezi ním a muzikantem vznikl, není jasné. Verzí je víc.

Podle jednoho ze svědků prý spor vznikl tak, že se Kelly odmítl s McGregorem vyfotit. V následné strkanici, pak přišel o hůlku a rozlil si pití. Zbytek po zpěvákovi chrstl. Ochranka mu ale naštěstí zabránila ve fyzickém útoku. Rozzuřený Ir se ale údajně nevzdal a po chvíli se vydal muzikanta konfrontovat znovu. Naštěstí opět bezúspěšně. Na fotkách je ale vidět, že se nejspíš snažil Machine guna udeřit.

„Vůbec nic se nestalo,“ okomentoval situaci o něco později Conor. „Jsou to jen pomluvy, ani ho neznám. O nic nešlo, já bojuji jen s opravdovými bojovníky, lidmi, kteří opravdu bojují, víte, co myslím. Určitě ne s nějakými bílými rappery. Vždyť já toho týpka ani neznám. Nevím o něm nic, krom toho, že byl s Megan Fox.“

Kelly se k celé situaci zatím odmítl vyjádřit. Nakonec přece jen všechno dobře dopadlo, Conor předal ocenění Umělec roku svému kamarádovi Justinu Bieberovi, Kelly zapěl píseň a nikdo nepřišel k fyzické újmě. Někteří bojovníci už vtipkují, že irský bojovník zadělává na money-fighty s celebritami, protože v UFC ho už nejspíš velká budoucnost nečeká.

Zdroje:  tmz.com

Nejnovější články