McGregor odkryl své sebevědomé plány: "Příští rok si to nakráčím rovnou do souboje o titul!"

McGregor odkryl své sebevědomé plány: "Příští rok si to nakráčím rovnou do souboje o titul!" Conor McGregor přichází do oktagonu. | zdroj: Profimedia

Sebevědomí irskému bojovníkovi nikdy nechybělo. Přestože v posledních letech většinou prohrával a naposledy se ošklivě zranil, už plánuje velkolepý návrat do oktagonu.

Ačkoliv mnozí Conora McGregora po sérii porážek a ošklivé zlomenině nohy odepisují, on sám se netají tím, že ještě rozhodně nehodlá pověsit rukavice na hřebík. Naopak, sebevědomí mu stále nechybí, jak ukázal, když na Twitteru zodpovídal dotazy fanoušků.

"Za jak dlouho tě opět uvidíme bojovat?" zněl jeden z prvních dotazů a irská superhvězda využila příležitosti, aby odkryla své velkolepé plány. "2022. Rychle se lepším! Pracuji s nejlepším týmem, jaký se dá za peníze koupit! Brzy budu zpět," rozepsal se McGregor. Ačkoliv se stále nevzdal snů o boxerské kariéře, sbohem nehodlá dát ani MMA. "Má noha bude více než uzpůsobená ke kopání. Nakráčím si to rovnou do boje o titul a to naštve všechny ty blbce v tomhle byznysu. Což je taky pravý důvod těch nepřetržitých neuctivých komentářů mým směrem. Bůh jim žehnej." 

Zádrhel je v tom, že Conor poslední 2 zápasy v MMA prohrál, navíc před limitem, a v posledních letech dokázal porazit pouze veterána Donalda Cerroneho. Nedává tedy absolutně žádný smysl, aby nyní bojoval o titul. Navíc v nabité lehké váze, kde se na svou šanci třese hned několik zajímavých bojovníků. Podle ideálního scénáře by měl šampion Charles Oliveira nyní obhajovat proti Dustinu Poirierovi, a následně by se držitel titulu pobil s vítězem duelu Gaethje - Chandler. Uvidíme tedy, jak to ale nakonec UFC rozehraje.

McGregor dal ale zároveň také najevo, stejně jako už několikrát v minulosti, že jeho cesta povede i do vyšších vah. Bude tedy příště bojovat ve welterové divizi (-77,1 kg)? "Ano, to je docela možné," odpověděl Ir. A ani tam se samozřejmě jeho ambice nedrží při zemi. "Budu bojovat o titul v 77 a vezmu si ho taky. To by bylo nejrychlejší KO v titulovém zápase (13 vteřin), nejvíc knockdownů v tituláku (5) a pak další KO. 3 titulové zápasy, 3 KO, 3 nové rekordy." 

Tento sen ale aktuálně vypadá jako čistá fantasmagorie. Divizi totiž nyní neohroženě vládne Kamaru Usman, se kterým si neví rady ani fyzicky větší bojovníci než je McGregor. Dávalo by tedy nejspíš větší smysl, pokud by si irský bojovník našel pro návrat rovnocennějšího soupeře. Nejreálněji se zatím jeví charitativní zápas v boxu na vozíku, v němž by se na podzim mohl utkat proti svému imitátorovi.

Zdroje:  Twitter Conor McGregor

Nejnovější články