McGregor šílí a vzkazuje Khabibovi: "Neber si mé jméno do pusy!" Nenávidění rivalové se prý těsně minuli v restauraci

McGregor šílí a vzkazuje Khabibovi: "Neber si mé jméno do pusy!" Nenávidění rivalové se prý těsně minuli v restauraci zdroj: Profimedia

Nekončící rivalita má pokračování. "Chci sníst tvé děti!!!" vyslal další virtuální úder McGregor. S Khabibem se údajně těsně minuli v jedné z hollywoodských restaurací.

Těžko věřit, že irský bouřlivák Conor McGregor a neporažený Khabib Nurmagomedov kdysi bývali přátelé, kteří se vzájemně podporovali. To však vzalo za své hned poté, co dagestánský bojovník usedl na trůn UFC a stal se tak Irovým přímým konkurentem. Před zápasem pak z jeho strany padlo tolik osobních urážek, že válečná sekera nemohla být zakopána ani po vzájemném zápase a dokonce ani poté, co Nurmagomedov ukončil kariéru. Poznámka "Je to jen byznys," kterou McGregor směrem ke svému soupeři v průběhu zápasu pronesl, dnes zní hodně úsměvně.

Není tedy divu, že měl Khabib radost i z nedávného vítězství Poiriera. "Dobro vždy zvítězí nad zlem," napsal v reakci na druhou McGregorovu prohru s americkým bojovníkem. Irova odpověď následně vzbudila pozdvižení, protože opět zamířil do osobní roviny. Tentokrát na zesnulého Khabibova otce, který loni podlehl komplikacím spjatým s nákazou covidem. "Zřejmě byl opilý nebo něco," opáčil Khabib, když na irského rivala došla řeč v podcastu legendárního Mika Tysona. Zároveň nadnesl svou teorii, že za to může také McGregorovo okolí a rodina, kteří by měli být k irské superstar upřímní a krotit ho.

Khabib Nurmagomedov a Conor McGregor Dřív kámoši jak hrom, dneska nesmiřitelní nepřátelé. | zdroj: Profimedia

Tato slova ale McGregor nenechal bez povšimnutí a i on nabídl názor na rodinné vztahy svého rivala.

"Chci sníst tvé děti!!!" uvedl Conor svůj myšlenkový pochod na sociální síti Twitter a narážel tak na legendární výrok Tysona, když vyzýval Lennoxe Lewise. "Kdy je vlastně viděl naposledy? Svou ženu, matku? Co kdybys s nimi pro změnu strávil nějaký čas a nebral si mé jméno do pusy, než se někde chytneš do pasti, protože příště nemusíš mít tolik štěstí."

McGregor pravděpodobně narážel na incident, který se málem stal minulý víkend. Jestli totiž oba bojovníky něco spojuje, tak je to láska k dobrému jídlu. Málem se tedy prý setkali v jedné z vyhlášených hollywoodských restaurací. Je jasné, že tohle by dobře neskončilo, i přestože má McGregor aktuálně na noze dlahu a nemůže pořádně chodit. Aktuálně se však zdá být bohužel pravděpodobnější varianta, že se oba nesmiřitelní rivalové náhodou potkají někde na ulici, než že by se znovu střetli uprostřed oktagonu v odvetě, která by pravděpodobně opět lámala rekordy ve sledovanosti.

Zdroje:  mmafighting.com , pagesix.com

Nejnovější články