Khabib reaguje na McGregorovo rýpnutí do zemřelého otce: Ukazuje to, jak zlý uvnitř je, asi byl opilý

Khabib reaguje na McGregorovo rýpnutí do zemřelého otce: Ukazuje to, jak zlý uvnitř je, asi byl opilý zdroj: Profimedia

Za nepatřičné chování irské superhvězdy podle Khabiba může alkohol a okolí, které se mu bojí říct pravdu.

Zápas Khabib Nurmagomedov versus Conor McGregor patřil k těm nejvyhrocenějším v dějinách MMA. Předcházelo mu tehdy hodně slovních a dokonce i fyzických konfrontací. Zlá krev ale mezi oběma stále panuje i poté, co neporažený Dagestánec ukončil kariéru. Když tedy na poslední Irovu prohru reagoval vyjádřením, že "dobro zvítězilo nad zlem", jeho slova bez odezvy dlouho nezůstala. "Covid je dobrý a otec zlý?" zeptal se na Twitteru řečnicky McGregor, čímž narážel na Khabibova otce Abdulmanapa,který loni podlehl onemocnění covidem. Loni přitom v těžkém období vyjádřil rodině Nurmagomedovovů podporu a respekt.

Ačkoliv byl twít hned vzápětí smazán, stihl vzbudit velkou míru pozdvižení a znechucení. Conor zkrátka překročil čáru, což si následně možná sám uvědomil. To si částečně myslí i Khabib. "Jenom zlý člověk může mluvit o vašem otci, ženě, dětech, víře. Pokud jste normální, tak o takových věcech nikdy mluvit nebudete. Já si myslím, že to napsal, když se opil nebo něco takového. Následující den ty twíty pak vždycky smaže. Když se vrátí do normálu, podívá se na svůj telefon a řekne si: podívej se, co jsem udělal. A pak to maže. To je můj názor na to, co pořád dělá."

Khabib Nurmagomedov a jeho otec Khabib Nurmagomedov se svým otcem, který ho od mládí vedl k bojovým sportům. | zdroj: Profimedia

"Když tu s námi někdo není, už dokonce ani nežije, tak to jen ukazuje, co máš uvnitř. Ukazuje to, jak špinavý jsi. Když jsi jedním z nejlepších bojovníků na světě a praštíš v hospodě někoho, komu je asi 70 let, ukazuje to tvé srdce. Ukazuje to, kým jsi uvnitř, jak špinavý jsi." Nurmagomedov zároveň nechápe, jak se takto může chovat, když má děti, ženu a rodiče. "Nerozumím tomu, proč se ho jeho blízcí nezeptají, co se to s ním děje."

Khabib má za to, že na vině je z velké části právě okolí irské hvězdy, které mu ve všem jen pochlebuje a přikyvuje. "Když zbohatnou a stanou se slavnými, tak někteří lidé ztratí reálné lidi okolo sebe. Reálné lidi, kteří vás milují a řeknou vám pravdu. Falešní lidé vám vždycky řeknou, že jste dobří. Nikdy vám neřeknou pravdu, protože vás nechtějí naštvat, ohrozili by tím svou pozici. Opravdovým přátelům je tohle jedno, byli s vámi už před tím a vaše peníze je nezajímají. Prostě vás jen milují. Myslím, že on hodně takových lidí okolo sebe ztratil. Nemyslím si, že má vedle sebe lidi, kteří s ním byli ještě před tím, než byl šampion. Každý potřebuje někoho, kdo mu připomene, co je dobré a co zlé."

Na McGregorovu obranu je však třeba říct, že od začátku trénuje ve stejném klubu SFG Dublin pod vedením hlavního trenéra Johna Kavanagha. Také partnerka Dee Devlin s ním byla dávno před hvězdnou kariérou a dokonce ho nějaký čas finančně podporovala, když skončil s instalatéřinou a rozhodl se vše vsadit pouze na MMA. Sláva mu však zřejmě opravdu stoupla do hlavy a začínají se objevovat hlasy, že by možná měl vyhledat práci psychiatra.

Zdroje:  mmajunkie.com

Nejnovější články