Obrovský kulturista si brousí zuby na Íránského Hulka: „Je úplně marný a já mu zavřu klapačku“

Obrovský kulturista si brousí zuby na Íránského Hulka: „Je úplně marný a já mu zavřu klapačku“ Martyn Ford se připravuje na boxerský zápas s Íránským Hulkem | zdroj: Getty Images

Herec a kulturista Martyn Ford není moc velkým fanouškem svého soupeře z Íránu a hodlá jej v boxerském zápase rozdrtit.

Boxerský zápas dvou obrů, kteří sice s boxem moc zkušeností nemají, ale zato mají pořádné svaly, se nám blíží. Na boxerském turnaji, který se bude konat 2. dubna v Londýně, se spolu utkají „Íránský Hulk“ Sajad Gharibi spolu s hercem a kulturistou Martynem Fordem.

Původně se měli střetnout už před 4 roky v rámci polské organizace KSW. Z toho sice sešlo, ale nakonec si oba borci k sobě přece jen našli cestu, která je za 2 měsíce zavede do ringu v Londýně. V mezidobí ale  nelenili a častokrát se hecovali a vyzývali přes sociální sítě a vypadá to, že se za těch pár let stali „nejvíce nejlepšími nepřáteli“.

Martyn Ford, kterého můžete znát z franšízy Rychle a zběsile a který váží kolem 150 kilogramů, se nedávno nechal slyšet, že se na zápas těší, ale z vítězství moc velkou radost mít prý nebude:

„Chci mu prostě rozbít hlavu. Výhra mi nedá žádný pocit úspěchu nebo hrdosti, protože si doopravdy nemyslím, že by v zápase předvedl něco, co by mi dovolilo být na sebe hrdý.“

„Nemůžete se cítit dobře když zbijete někoho, kdo je úplně marný. Pro mě je to o tom vyříkat si nějaké nesmysly, které mezi námi probíhají už dva nebo tři roky.“

Možná si říkáte, co mu „Íránský Hulk“ udělal tak hrozného, že má na něj britský kulturista, který je také pro svůj zevnějšek označován za „nejstrašlivějšího muže na světě“, takovou pifku. Podle všeho za to může Íráncova prostořekost a neslušnost jeho trenérů a fanoušků:

„Šlo o věci, které byly řečeny jím, jeho trenéry a jeho fanoušky, takže jsem se dostal do bodu, kdy chci prostě bojovat. Nejsem někdo, kdo by si bral trolling příliš k srdci, ale on překročil hranici a začal říkat nechutné a neslušné věci.“

Ford stojí nohama na zemi a na rovinu přiznává, že o moc velkou sportovní událost asi nepůjde. Ani jeden z borců totiž nikdy předtím neměl boxerský zápas a jejich technika asi nebude z těch nejlepších. Silově na tom ale oba budou pravděpodobně velice dobře, takže pokud se moc nezadýchají, mohli bychom být svědky tvrdého KO.

„Není to sportovní událost,“ stojí si za svým Martyn. „Nemůžete mít sportovní událost s někým, kdo vypadá jako on. On není žádný sportovec. Tenhle zápas je jenom proto, abych mu zavřel klapačku spolu s 200 tisíci jeho fanoušky. Jakmile s tím budu hotový, můžu se pak posunout kupředu.“

Větší zkušenosti s bojovými sporty má pravděpodobně právě Ford, který už prý několik let trénuje MMA. I přestože ani v tomto sportu nikdy nezápasil, rád by využil zkušeností, které během tréninku nabral.

„Moje srdce je u MMA, to je to v čem jsem dobrý se svojí velikostí a svými schopnostmi. S tím taky přichází schopnost načíst si soupeře a načíst si kdy vystartovat, kdy zaútočit, kdy si oddechnout, kdy do toho jít tvrdě a kdy mu dát prostor,“ zakončil Ford.

I přesto, že souboj mezi „Íránským Hulkem“ a „nejstrašnějším mužem na světě“ asi nebude ta nejtechničtější boxerská bitva, kterou kdy uvidíme, ne moc často se v ringu střetnou bojovníci, kteří mají dohromady přes 300 kilogramů. Když k tomu přidáme jejich nevraživost a touhu po "ukrutné" pomstě, může z toho být docela zajímavý zápas.

Zdroje:  www.irishmirror.ie

Nejnovější články