Legendární GSP se podle Sonnena letos znovu ukáže v UFC

Legendární GSP se podle Sonnena letos znovu ukáže v UFC zdroj: Profimedia

Georges St. Pierre podle Sonnena ještě definitivně nepověsil rukavice na hřebík a letos by se mohl znovu ukázat v oktagonu.  

Jedna z největších hvězd poslední dekády UFC a bývalý šampion welterové a střední váhy Georges St. Pierre si momentálně užívá sportovní důchod. To by ale nemuselo být definitivní, protože se čím dál více spekuluje, že by se v letošním roce mohl GSP opět objevit v oktagonu. Jeden z jeho někdejších kolegů, Chael Sonnen, který momentálně působí v rámci MMA jako expert a analytik, je o tom přesvědčený.

„Ani na vteřinu jsem nepřestal pochybovat, že se ještě vrátí,“ prozradil Sonnen ve videu na svém YouTube účtu. „Teď, na začátku nového roku, jsem si suverénně jistý, že v roce 2020 znovu uvidíme Georgese St. Pierra bojovat. Jedinou otázkou zůstává, kde to bude. Víme, že trénuje, o čemž jsme se mohli přesvědčit na několika fotkách, se kterými přišel jeho trenér.“

GSP je teď sice na otázky ohledně svého návratu velice skoupý, ale Sonnen se domnívá, že je teď pro něj ideální konstelace. „Vrací se Conor McGregor, Masvidal je největší hvězdou a Usman hledá dalšího soupeře, protože svému hlavnímu vyzyvateli, Colbymu Covingtonovi, zlomil čelist. A do toho ještě v dubnu titulový zápas v lehké váze mezi Tonym a Khabibem. Je tu spoustu míst, které by mohl St. Pierre vyplnit. A ja vím, že se to stane a celá ta skládačka zapadne dohromady.“ Tony Ferguson

Legendární kanadský bojovník s přezdívkou „Rush“ opustil UFC se třinácti výhrami v řadě a v loňském roce si pohrával s myšlenkou postavit se Khabibu Nurmagomedovovi. Dokonce spolu začali i vymýšlet, v jakém termínu by se mohl souboj uskutečnit, ale vše nakonec zatrhl prezident organizace Dana White. Teď už jeho comeback vypadá opravdu reálněji a my jsme rozhodně zvědaví, jak to celé dopadne.

Zdroje:  YouTube Chael Sonnen , tisková zpráva

Nejnovější články