Makhmud Muradov má soupeře i datum dalšího zápasu!

Makhmud Muradov má soupeře i datum dalšího zápasu! zdroj: Profimedia

Je čas začít makat! Mach zná dalšího soupeře. Za 3 měsíce ho v oktagonu UFC čeká Lotyš, který už nemá co ztratit.

"Podepsal smlouvu na další zápas! 26. února budu mít svůj další zápas v UFC. Děkujeme všem za podporu a pozornost ✊ Společně jdeme pro vítězství," oznámil dnes Makhmud "Mach" Muradov na sociálních sítích a připojil fotku, na níž podepisuje smlouvu. Jméno soupeře sice neprozradil, ale z důvěryhodných zdrojů přišla zpráva, že by se mělo jednat o Misha Cirkunov.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

Lotyšskému bojovníkovi se v posledních letech příliš nedaří. Od roku 2017 absolvoval v UFC 7 zápasů, zvítězit ale dokázal v pouhých dvou. Většinou navíc schytal knockout. I proto se rozhodl zkusit štěstí o váhu níž, premiéra ve střední divizi (-84 kg) mu ale nevyšla, když bodově nestačil na Poláka Krzyzstofa Jotka.

Teď má tedy doslova hlavu na špalku, a pokud Muradova neporazí, bude si s největší pravděpodobností muset hledat angažmá v jiné organizaci. Určitě by ale nebylo radno ho podceňovat. Ještě v polotěžké váze se setkal s těmi nejlepšími - na Oezdemira, Walkera či současného šampiona Teixeiru sice nestačil, ale ve sbírce má například skalpy Cutelaby, Krylova či Cruteho.

Cirkunov bude hrozit především na zemi, což je zatím Machova Achillova pata, jak se ukázalo v posledním zápase proti Meerschaertovi. Pokud ale dokáže odmítnou soupeřovy snahy o přenesení boje na zem, měl by mít v postoji výrazně navrch.

Souboj by měl proběhnout 26. února na UFC Fight Night, kde se v hlavním zápase večera střetne Khabibův kamarád Islam Makhachev s Beneilem Dariushem. Výsledek by pak měl hodně napovědět o dalším směřování lehké váhy.

Zdroje:  Instagram Makhmud Muradov , MMA DNA

Nejnovější články