McGregor nastínil svou budoucnost v UFC, oheň plival na všechny strany

McGregor nastínil svou budoucnost v UFC, oheň plival na všechny strany Dana White hlídá Conora McGregora, aby se nepustil do soupeře | zdroj: Profimedia

Návrat Conora McGregora se blíží, a tak se dá čekat, že o irském bouřlivákovi teď bude slyšet čím dál tím víc. Nyní nastínil své ambiciozní plány a tvrdě se opřel do kolegů.

Už 29. června se Conor McGregor vrátí do oktagonu, kde na něj bude čekat tvrďák Michael Chandler. I v plné přípravě si ale irský bouřlivák našel čas, aby si online zahrál poker a při té příležitosti odpověděl i na pár dotazů od fanoušků. Jeden z nich se týkal neporaženého Ilii Topurii, který nedávno sesadil Alexandera Volkanovskiho z trůnu pérové váhy a nijak se netají tím, že by právě s Conorem rád bojoval.

"K čertu s ním, ten mě taky nezajímá. Připomíná mi malého retarda Artema Lobova," reagoval McGregor ostře a připodobnil "El Matadora" ke svému bývalému parťákovi, který ho později zažaloval kvůli podílu ze zisků whisky Proper 12, která měla být údajně jeho nápadem.

Přestože je Topuria nyní šampionem pérové váhy, McGregor ho za něj nepovažuje a předvídá, že o pás brzy přijde. "Holloway je na něj příliš lehký, příliš rychlý. Myslím, že ho rozebere, jestli spolu budou bojovat. Max už to dokázal, měl ten titul a měl ho dlouho. Teď má BMF pás pro největšího tvrďáka. Topuria podle mého názoru není šampion. Může mít pás, ale ten v mých očích nemá žádnou hodnotu, když ho drží on. Nevidím na něm nic zajímavého."

Verbální direkt od Conora dostali také Kamaru Usman, kterého označil za "blbce", a Alexander Volkanovski, jemuž by prý býval "ukopl hlavu". 

Co se týče dalších plánů, neskrývá McGregor titulové ambice. "Když se na to podíváte, tak tam ty jsou ty pásy pro mě nalajnované. Podívejte se na ten v lehké váze, na BMF, mám historii s oběma. Titul pro největšího tvrďáka je můj, ale dali ho Diazovi. Kdo z něj toho tvrďáka udělal? A teď ho má Max (kterého McGregor už v minulosti porazil, pozn. red.). A podívejte se i na pás ve welteru (77,1 kg), který teď má Leon Edwards. Nate Diaz ho skoro knockoutoval, kdyby ten zápas pokračoval, tak Leon skončí v bezvědomí. Cerrone (Conor ho přejel během pár vteřin, pozn. red.) s ním došel až na body..." Na "Rockym" pak ještě zkritizoval, že až příliš často vítězí na body a jeho zápas s Belalem Muhammadem pravděpodobně prodá minimum pay-per-view přenosů. 

Co se týče časového rámce, po návratu na konci června vyhlíží Mac rychlé pokračování na začátku září a následně prosinec. Jak ale víme z minulosti, stačí málo, aby jeho ambiciózní plány ztroskotaly. Všechno tedy bude záležet na tom, jak dopadne úvodní zápas proti Michaelu Chandlerovi.

Zdroje:  Duelbits.com

Nejnovější články