McGregor se pochlubil záběry z tréninku, sparring parťáka poslal dobře načasovanou levačkou k zemi

McGregor se pochlubil záběry z tréninku, sparring parťáka poslal dobře načasovanou levačkou k zemi Conor McGregor během boxerské přípravy | zdroj: Profimedia

Datum jeho návratu do klece ještě není známé, irský bouřlivák Conor McGregor ale trénuje a rád se na sociálních sítích pochlubí aktuální formou.

Přestože zatím není jasné, kdy se Conor McGregor znovu ukáže v oktagonu, pochlubí se čas od času videem z tréninku, snad aby fanoušky ubezpečil, že to s návratem myslí vážně. Jako ideální příležitost by se jevil jubilejní turnaj UFC 300, který se odehraje někdy v dubnu příštího roku, McGregorův hlavní trenér John Kavanagh ale nedávno prozradil, že to teď vypadá spíš až na léto, přičemž na vině je podle jeho tvrzení vedení organizace.

Ir aktuálně tráví čas v Dubaji, kde jeho žena před pár dny přivedla na svět čtvrté společné dítě, syna Macka. McGregor ale nezahálí a spojil síly s Brendanem Loughnanem, vítězem loňské sezóny PFL v pérové váze. I ten se objeví na záběrech z tréninku, kterými se Conor pochlubil na sociálních sítích. Ačkoliv se nezdá, že by jel úplně naplno, třetího sparring parťáka pošle svou kdysi obávanou levačkou na okamžik k zemi. Mladík se ale naštěstí okamžitě zvedne a bez problémů pokračuje.

Zároveň to ale působí, že "Notorious" trénuje s neadekvátními parťáky, kteří se jej možná i trochu bojí. To před nedávnem potvrdila i Lucie Pudilová, která v podcastu Slzy, krev a pot.cast řekla, že rád spáruje se slabšími a honí si tak ego.

Na McGregorův návrat čeká kromě fanoušků také Michael Chandler, který má být jeho soupeřem. "Je to už tak dlouho, že mi přijde, jako by to měl být i můj comeback," zažertoval Američan v jednom z posledních rozhovorů. Pauzu ale zároveň vnímá jako šanci nechat zotavit své tělo, které má za sebou nespočet tvrdých bitev. Přesto i Chandler zásobuje své sociální sítě obsahem z tréninků.

"Nejsem pro Conora snadný soupeř, obzvlášť po jeho zranění a tak dlouhé pauze. Nemyslím si, že mě bere na lehkou váhu, ale taky si nemyslím, že si uvědomuje, co to znamená být se mnou v kleci – tlak, který vytvářím v prvních pěti až deseti minutách," říká před před svým životním zápasem.

Zdroje:  Sports Illustrated , Twitter Conor McGregor

Nejnovější články