Conor McGregor si zatrénoval se svým nástupcem. Přátelský sparring se málem zvrhl v ostrý souboj

Conor McGregor si zatrénoval se svým nástupcem. Přátelský sparring se málem zvrhl v ostrý souboj Conor McGregor se po dlouhé době ukázal na tréninku MMA | zdroj: Profimedia

Conora McGregora jsme v oktagonu neviděli už docela dlouho a nad jeho dalším zápasem proti Michaelu Chandlerovi stále visí otazník. Irský bouřlivák ale přece jen občas trénuje a ukázal krátké video ze sparringu se svým krajanem a vycházející hvězdou Ianem Machado Garrym.

 

Garry je ve svých 25 letech neporažený bojovník welterové divize a nedávno se dostal před bránu top desítky, když porazil Neila Magnyho a usadil se na 11. místě v žebříčku. Sice nemá tak propracovaný trash-talk jako McGregor, ale díky atraktivnímu stylu a nebezpečnému strikingu se mu předpovídá velká budoucnost.

Conor se jej tak rozhodl osobně otestovat a Garry jej rozhodně nezklamal. Výškový rozdíl rozdíl byl znatelný a Ian tak měl velkou výhodu, protože si mohl držet bývalého šampiona dál od těla. Sparring probíhal přátelsky a oba se ze začátku jen tak „oťukávali“, dokud Garry nevypálil na svého slavnějšího krajana poměrně tvrdý roundkick. Bylo vidět, že McGregor poté přepnul na vyšší stupeň a snažil se to Garrymu vrátit. Po chvíli jej přece jen lehce trefil stejnou technikou a nakonec ještě přidal do vzduchu kop z otočky.

Toto video ze sparringu sdílel sám McGregor a přidal k tomu popisek „Rodová linie“, čímž chtěl možná naznačit předání pomyslné pochodně irské jedničky do rukou Garryho.

Není tajemstvím, že právě Garry chce dostat UFC zpět do Irska, kde nebylo už od roku 2014, kdy tam naposledy Conor porazil Diega Brandaa: 

„Takový byl vždycky plán, získat zápas v Irsku a přivést UFC zpátky do Dublinu,“ řekl Garry před svým zápasem na UFC 292 v Bostonu, který je plný Američanů irského původu. „Těším se, až se to stane a věřím, že to bude třešnička na dortu. Irský vliv v Bostonu jenom ukazuje světu, jak neuvěřitelně silné je irské MMA a já s ním.“ 

V současné době Garry ještě nemá dalšího soupeře ani datum zápasu, ale on sám volá po souboji se Stephenem "Wonderboyem" Thompsonem. Conor mezitím navnazuje fanoušky na střet s Michaelem Chandlerem, ale doposud nevstoupil do antidopingového programu USADA, ve kterém musí být nejméně půl roku před tím, než se do oktagonu vrátí.

Zdroje:  sportskeeda.com

Nejnovější články