Rande v McGregorově restauraci a prohlídka pivovaru. Boxerka Ebanie Bridges vyhlásila soutěž pro fanoušky

Rande v McGregorově restauraci a prohlídka pivovaru. Boxerka Ebanie Bridges vyhlásila soutěž pro fanoušky Conor McGregor a Ebanie Bridges | zdroj: Profimedia

Australská boxerka Ebanie Bridges ví, jak přitáhnout pozornost. Toho využil i Conor McGregor a najal ji na propagaci svého piva a restaurace.

Když se Conor McGregor a boxerská provokatérka Ebanie Bridges náhodou poprvé setkali v hledišti boxerského galavečera, měl bulvár žně. Tihle dva ale pozornost milují, a tak se domluvili na spolupráci. Šampionka asociace IBF dorazila po boku irské superstar v hodně vyzývavém oblečení na duel Joshua vs. Helenius, kde coby hostestka propagovala McGregorovo pivo Forged Stout.

Za to samozřejmě schytala pořádnou dávku kritiky. Mnohým totiž přišlo nedůstojné, že si boxerská šampionka přivydělává jako spoře oděná hostestka. Bridges si s tím ale hlavu neláme a kritikům vzkázala: "Nezapomínejte, odkud jste vzešli. Já dělala hostesku dávno před tím, než jsem začala boxovat. A teď si za to vydělám víc než za zápasy."

Spolupráce zatím očividně funguje k oboustranné spokojenosti, a tak teď Australanka společně s McGregorovou pivní značkou vyhlásila pro fanoušky soutěž. Vítěz bude mít možnost s ní zajít na večeři do Conorovy restaurace Black Forge Inn (a může s sebou vzít jednu další osobu), zahrnuta bude také doprava do Dublinu, ubytování a prohlídka pivovaru.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Blonde Bomber (@ebanie_bridges)

"Prostě nádherná," komentoval soutěžní příspěvek na sociálních sítích McGregor a připojil emoji se srdíčky, což samozřejmě neuniklo pozornosti fanoušků. "Dee nebude ráda, kámo," poznamenal jeden a další dodal: "Určitě teď spí na gauči."

Jiní zase Ira označují za skvělého marketéra. Musí se mu nechat, že své pivo a whisky dokáže dostat takřka kamkoliv a popíjí je klidně s novináři během rozhovorů. Po posledním vítězství dal loknout dokonce i Anthonymu Joshuovi, který se ale netvářil moc nadšeně.

Bridges má ale pro Conora jen slova chvály. "Je to chytrý byznysmen," řekla a zároveň odmítla, že by mezi nimi bylo něco víc. "Jsem jeho kamarádka, takže chci jeho značku podpořit. Kontaktoval mě s tím, jestli chci být součástí týmu a pomoci mu s propagací stoutu. Je to jen byznys, opravdu. Není to žádný románek, vždyť se spolu fotíme na veřejnosti. Lidi prostě nemají nic lepšího na práci. Teď mám na Instagramu soutěž, kde se mnou můžete vyhrát rande v jeho restauraci, stačí jen okomentovat příspěvek a označit kamaráda. Je tam už asi 2000 komentářů a říkám vám, že asi tak polovina z nich jsou lidi, kteří mě jinak hejtují."

Zdroje:  Ebanie Bridges – Twitter

Nejnovější články