Australanka rozpálila fanoušky na vážení a následně i v boxerském ringu, když se stala světovou šampionkou

Australanka rozpálila fanoušky na vážení a následně i v boxerském ringu, když se stala světovou šampionkou Ebanie Bridges je pověstná tím, že na ceremoniální vážení ráda chodí ne úplně standardně oblečená. | zdroj: Profimedia

Ebanie Bridges na sebe umí upozornit už před zápasem. Nyní ale dokázala, že je především skvělou boxerkou, když po 30 minutách z ringu odcházela s prestižním pásem přes rameno.

Australanka Ebanie Bridges, si úspěšně razí cestu světem boxu. Mnozí si jí ale zatím pamatovali spíše kvůli vážením, během nichž dokáže fanouškům pořádně zvednout tepovou frekvenci. Když se totiž vysvlékne do spodního prádla, červená se na pódiu i slavný promotér Eddie Hern. Založit si profil na populární platformě OnlyFans podobně jako jiné slavné bojovnice Ebanie neplánuje, přestože by si tam podle svých slov vydělala víc než v ringu. Důvodem je to, že se v civilním životě živí jako učitelka matematiky a o toto zaměstnání by nerada přišla.

Během uplynulého víkendu ale umlčela své početné kritky a dala jasně najevo, že je především velmi dobrou boxerkou. Stala se totiž šampionkou asociace IBF v bantamové váze.

Do zápasu přitom nastupovala jako výrazný outsider. Argentinka Mariá Cecilia Román držela prestižní pás už od roku 2017, Briges do ní ale nastoupila bez respektu. První polovinu desetikolového zápasu jasně dominovala. Šampionka zřejmě čekala, že vysoké tempo nemůže vydržet. Tahle taktika ale nevyšla, přestože "Blonde Bomber" postupně zpomalila, stále měla po většinu času navrch. Jeden rozhodčí jí viděl vyhrát 100:91, zbylí dva 97:93.

"Tak umím sakra bojovat, nebo ne?" zeptala se po šťastná Australanka po zápase fanoušků v hale a jejich hlasitá odezva jí dala za pravdu. "Ať jdou do pr***e všichni, co si myslí, že bojovat neumím. Protože umím boxovat i vypadat zatraceně sexy na váze, takže doufám, že jsem přesvědčila spoustu pochybovačů."

Na sestřih nejlepších momentů ze zápasu se můžete podívat zde:

Zdroje:  DAZN

Nejnovější články