Mé děti budou brečet ve Ferrari, směje se boxerka z OnlyFans, která se v ringu možná brzy potká s vlastní sestrou

Mé děti budou brečet ve Ferrari, směje se boxerka z OnlyFans, která se v ringu možná brzy potká s vlastní sestrou Elle Brooke | zdroj: Profimedia

Proslavila se prodejem svých intimních fotografií a videí, boduje také v boxu. Elle Brooke se ale nebojí, že by jí její potomci jednou vyčítali divokou minulost.

Elle Brooke je jednou z řady celebrit, které se rozhodly vstoupit do boxerského ringu. Pětadvacetiletá Angličanka původně studovala práva, ale když zjistila, že si na mnohem větší peníze příjde sdílením intimního obsahu na platformě OnlyFans, rozhodla se z univerzity odejít. "Viděla jsem, kolik si tam ostatní lidi vydělávají a řekla jsem si, že bych to zvládla taky. A ukázalo se, že jsem dost dobrá ve svlékání. Tohle je kariéra pro mě," vysvětlila v pořadu Piers Morgan Uncensored.

"Jsem zklamán, někdo jako ty má očividně dobrou hlavu, studovala jsi na právničku, a pak to všechno zabalíš jen kvůli tomu, aby ses svlékala pro cizí lidi na internetu," posteskl si moderátor a zeptal se, kolik si tím Brooke vydělává.

"Hodně. Kolik vyděláváš ty? Možná mám tak dvakrát tolik," opáčila mu Brooke s úsměvem a pyšně dodala, že je mezi 0,01 procenty nejúspěšnějších tvůrkyň obsahu na OnlyFans. Když se jí pak Morgan zeptal, co na to jednou řeknou její děti, opáčila: "Budou moct brečet ve Ferrari." 

Právě úspěch na kontroverzní platformě otevřel mladé Britce dveře i do světa boxu. "Když mi napsali ze stáje Kingpyn Boxing, trochu jsem nejprv váhala, upřímně jsem totiž o boxu nevěděla nic. Ale řekla jsem si: ok, cool, proč to nezkusit?" přiznala, jak se k boxování dostala. Předtím prý sledovala jen zápasy Anthonyho Joshuy, Tysona Furyho a jiné hodně vypromované duely.

V ringu jí to celkem jde, tři dosavadní zápasy vyhrála a už 12. června ji čeká semi-finále pyramidy Kingpyn boxing. Zajímavostí je, že na druhé straně pavouka bude o postup do finále bojovat její starší sestra Emily.  Obě už daly najevo, že se vzájemným zápasem žádný problém nemají. 

Elle už také vtipkuje o tom, že by se jednou mohla v ringu utkat se svojí mentorkou Ebanií Bridges, která svou kariéru začala z opačného konce a skrze box se dostala až k OnlyFans. Kolegyním a kolegům kteří ji za její přístup ke kariéře kritizují vzkázala, že kdo nevyužívá svůj dobrý vzhled, dělá chybu.

Zdroje:  Piers Morgan Uncensored

Nejnovější články