Premiérovou výhru v boxu bez rukavic oslavila Australanka tím, že divákům ukázala prsa

Premiérovou výhru v boxu bez rukavic oslavila Australanka tím, že divákům ukázala prsa Tai Emery | zdroj: Profimedia

Něco takového se jen tak nevidí. Australanka v ringu nejprve překvapila povedeným KO, aby následně diváky dorazila nečekanou oslavou.

Australanka Tai Emery na sebe umí strhnout pozornost. Ačkoliv na akci Bare Knuckle FC v Thajsku nastoupil k premiérovému zápasu například i legendární thaiboxer Buakaw a vyhrál KO, veškerou pozornost si pro sebe ukradla žena, která nezná slovo stud.

Emery nejprve převedla parádní sportovní výkon, domácí soupeřku Rung-Arun Khunchai knockoutovala v prvním kole zvedákem a následným hákem. Když pak viděla, že se soupeřka už ze země nezvedne, vyskočila na provazy, vyhrnula si tričko a divákům ukázala prsa. "Originální oslava. Něco takového jsem ještě neviděl," poznamenal televizní komentátor. Není divu, že se video okamžitě stalo virálním.

Pravděpodobně se ale nejednalo o spontánní nápad nýbrž o předem naplánovanou akci. Emery si totiž podobně jako spousta jiných bojovnic "přivydělává" na portálu OnlyFans a s nahotou nemá absolutně žádný problém. Dokonce ji sponzoruje herečka z filmů pro dospělé Kendra Lust.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený BKFC (@bareknucklefc)

Emery začínala ve své domovině jako elektrikářka, přes příležitostnou práci modelky se ale později dostala až do USA, kde se stala hráčkou LFL (liga amerického fotballu, kde ženy hrají ve spodním prádle). Během toho propadla i tréninku MMA a vyzkoušela si několik zápasů. Jelikož se ale věnuje také józe, vydala se v roce 2019 do Thajska, kde ji uvěznila pandemie covidu a ona se tam nakonec usadila. Díky tomu se ale dostala do Muaythai gymu a postupem času dokonce začala zápasit. Když jí letos oslovila organizace BKFC, jestli by si nechtěla vyzkoušet box bez rukavic, zprvu tomu prý nevěřila, kývla až ve chvíli, kdy se ozval sám šéf David Feldman.

Nyní to vypadá, že se v rychle roustoucím sportu úspěšně etablovala, díky virální oslavě vítězství si navíc určitě pár nových předplatitelů získá i na OnlyFans.

Zdroje:  BKFC

Nejnovější články