Bojovnice si prodejem fotek svých nohou vydělá 12 milionů ročně, přesto půjde boxovat bez rukavic

Bojovnice si prodejem fotek svých nohou vydělá 12 milionů ročně, přesto půjde boxovat bez rukavic Fotky nohou bojovnice Felice Herrig jdou na dračku | zdroj: Profimedia

Když Američanka Felice Herrig kvůli zranění nemohla zápasit, zkusila si přivydělat prodejem fotek svých nohou. Sama vůbec nečekala, na jakou zlatou žílu narazí.

Zatímco největší hvězdy bojových sportů mohou peníze přehazovat lopatou, naprostou většinu bojovníků jen samotné bojování neuživí a musejí hledat i jiné zdroje příjmů. Na platformě OnlyFans, která nabízí placený obsah, tak můžeme najít hned několik více či méně známých bojovnic, které zde vystavují více či méně lechtivé fotografie.

Že může jít o skutečně výnosný byznys, aniž by se při tom muselo odložit všechno oblečení, dokládá bojovnice Felice Herrig, která nedávno po čtyřech porážkách v řadě definitivně skončila s MMA a odešla z UFC.  

Američanka se k publikování fotek na OnlyFans uchýlila ve chvíli, kdy nemohla kvůli zranění kolene zápasit a zůstala tak bez příjmů. Vzpomněla si totiž na to, že kdysi někteří fanoušci šíleli z jejích nohou.

"V roce 2007 jsem byla v reality show Fight Girls a lidi pořád řešili mé nohy. Mou oblíbenou technikou býval frontkick do obličeje a pamatuju si, že lidi na mé nohy dělali oplzlé komentáře," vysvětlila Felice, jak jí napadlo přidávat na OnlyFans zrovna fotografie zaměřené na chodidla. "Podstoupila jsem dvě operace kolene. Zápasení v MMA není jako ostatní sporty, třeba jako americký fotball, tam když se v NFL zraníte a jste mimo hru, tak pořád dostáváte výplatu. V MMA nedostanete zaplaceno, když nebojujete. Během pandemie a těch operací jsem si koupila dům a přemýšlela jsem, kde budu brát peníze. Říkala jsem si, jestli by bylo divné, kdybych si založila stránku na OnlyFans a dávala tam fotky svých nohou, protože se zdálo, že je tam po tom poptávka," prozradila Felice, která na žádost fanoušků začala prodávat i své špinavé ponožky, ty vyjdou na 150 dolarů (3 600 Kč).

Samotnou ji nakonec překvapilo, na jakou zlatou žílu to narazila. "Ty peníze tam jsou prostě šílené. Za poslední rok jsem na OnlyFans vydělala víc než za celou svou zápasnickou kariéru." Prý to bylo neskutečných 500 tisíc dolarů, v přepočtu více než 12 milionů korun.

Ačkoliv je tedy Herigg momentálně dobře zajištěná a mohla by ve 37 letech klidně odejít do sportovního důchodu, bojování ji prý baví natolik, že se upsala organizaci BKFC, která pořádá zápasy v boxu bez rukavic. Smlouva navíc není exkluzivní, takže může nastupovat i jinde.

"Kruh se uzavřel. Můžu teď zase dělat to, co miluji. Box pro mě byl popravdě vždycky číslo jedna," řekla Američanka, která prý MMA nijak zvlášť ráda neměla, protože se musela v tréninku zaměřovat na moc různých aspektů boje. Proti komu v premiérovém zápase BKFC nastoupí, zatím oznámeno nebylo, nabízí se ale střet s bývalou kolegyní Rachael Ostovich nebo odveta s Paige VanZant.

Zdroje:  Outkick.com

Nejnovější články